Nuri Şahin, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını kazandı!

18.09.2024 - 23:37 | Son Güncellenme: 18.09.2024 - 23:51

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'a konuk olan Borussia Dortmund 3-0 yendi. Teknik direktör Nuri Şahin, Devler Ligi'ndeki ilk maçını kazandı.

Nuri Şahin, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını kazandı!

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi Lig Aşaması ilk haftasında Club Brugge ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Dortmund, zorlu deplasmanda 3-0 kazanmayı başardı.

Kilidi Bynoe-Gittens açtı

Karşılaşmanın ilk golünü 76'ıncı dakikada Bynoe-Gittens kaydetti. Ceza sahası yayı üzerindeki Brandt, hemen gerisindeki Emre Can'a pasını verdi. Onun sola aktardığı topu ise ceza sahası içinde kontrol eden Bynoe-Gittens, sağ ayağıyla şutunu çekti. Savunmaya da çarpan top, uzak köşeden ağlarla buluştu.

Bynoe-Gittens tekrar sahnede! Farkı 2

86'ıncı dakikada tekrar sahneye çıkan Bynoe-Gittens, farkı 2'ye çıkardı. Merkezden topla ilerleyen Nmecha, ceza sahasının soluna pasını yolladı. O noktadaki Bynoe-Gittens ise çalımlarla ceza sahasına girdi ve ayak içiyle uzak direk dibinden kaleci Mignolet'i bir kez daha avladı.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırabilecek mi?
Habere Git

Son gol penaltıdan

Borussia Dortmund, maçın uzatma anlarında penaltı kazandı. 90+5'inci dakikada topun başına geçen Guirassy ağları havalandırdı. Dortmund farkı 3'e çıkardı.

Nuri Şahin ilk Şampiyonlar Ligi maçını kazandı

Teknik direktörlük kariyerinde ilk UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Nuri Şahin, kazanmayı başardı. Dortmund'un başında toplam 5 maça çıkan genç teknik adam, 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Senin için hazırladığımız haberler