Nuri Şahin duyurdu! İşte Antalyaspor kararı

Akın Ungan
11.10.2023 - 14:52 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 14:58

Sabri Gülel yönetiminin istifa kararı verdiği Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin göreve devam kararı aldı. Genç çalıştırıcı sosyal medyadan açıklama yaptı.

Nuri Şahin duyurdu! İşte Antalyaspor kararı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen Antalyaspor'da adeta yaprak dökümü yaşandı. Başkan Sabri Gülel, istifa kararı aldıklarını duyurdu. Gülel ile birlikte teknik direktör Nuri Şahin'in de görevine devam etmeyeceği bildirilirken, genç çalıştırıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.

"Burada olmaya devam edeceğim"

Nuri Şahin, "Buradayım. Burada olmaya devam edeceğim. Yapacak çok işimiz, yaşanacak mutluluklarımız var. Bu şehri seviyorum, bu takıma inanıyorum, bu taraftara güveniyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Başkanı istifa etti!
Habere Git

Süper Lig’in en eskisi

2021-2022 sezonundan bu yana Antalyaspor’da görev alan Nuri Şahin, hali hazırda Süper Lig’de en uzun süredir görev yapan teknik adam durumunda. Antalyaspor’da iki seneyi dolduran Şahin, 80 maçta 32 galibiyet, 20 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşadı. 

Antalyaspor tarihine geçti

Antalyaspor’da teknik adamlık koltuğunu Ersun Yanal’dan devralan Nuri Şahin, Akdeniz ekibinin tarihinde bir dönemde en uzun süre görev yapan ikinci teknik adam oldu. 735 gündür görev yapan Nuri Şahin’in önünde yer alan tek isim ise bin 696 gün mesai harcayan Mehmet Özdilek…

Senin için hazırladığımız haberler