Borussia Dortmund'da Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştü

Orhan Gülek
15.06.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 10:14

Transfer haberleri... Edin Terzic’in istifası sonrası Borrussia Dortmund'un yeni hocası olan Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştü. İşte detaylar...

Borussia Dortmund'da Nuri Şahin, Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştü

AJANSSPOR-HABER

Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine Nuri Şahin’i getirdi. Dünyanın en başarılı kulüplerinden, Şampiyonlar Ligi’nin son finalisti Dortmund’da teknik direktörlüğe getirilmenin gururunu yaşayan Nuri Şahin, ilk transferini de Fenerbahçe'den yapmaya hazırlanıyor.

Nuri Şahin'den Ferdi Kadıoğlu’na transfer kancası

Fanatik'in haberinde; Antalyaspor’u çalıştırdığı dönemden beri Ferdi Kadıoğlu’nu yakından takip eden Nuri Şahin’in, yıldız futbolcuyu Dortmund’ta görmek istediği kaydedildi.

Ferdi Kadıoğlu için dev kulüpler masada

Ferdi Kadıoğlu, başta Arsenal olmak üzere Napoli, Stuttgart, Ajax gibi takımların da radarında. Ali Koç, şubat ayında yaptığı açıklamada 24 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağını dile getirmişti.

Dortmund’dan astronomik bir teklif bekleniyor

Ancak sezon bittikten ve Mourinho geldikten sonra bu söylem değişti. Sarı-Lacivertliler kadroyu korumak istiyor ve Ferdi’yi takımda tutmayı planlıyor. Dortmund’un bu transferi bitirmesi için 30 milyon Euro’nun üzerinde astronomik bir teklif yapması gerekiyor.

Fenerbahçe’nin kapısını çalacaklar

 Ancak Alman ekibinin bu rakamlara çıkması kolay görünmüyor. Her şeye rağmen Sarı-Siyahlılar’ın önümüzdeki günlerde ilk teklifle Fenerbahçe’nin kapısını çalması bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 50 maça çıkıp 4234 dakika süre aldı.

24 yaşındaki futbolcu 3 gol, 5 asistlik skor katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler