Sivasspor 2-2 Antalyaspor I Maç özeti

16.10.2021 - 17:36 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 19:06

Süper Lig'de Sivasspor ile Antalyaspor yenişemedi. Hakem Mete Kalkavan'ın tartışmalı kararlarının damga vurduğu maçının golleri ve özeti haberimizde...

Sivasspor 2-2 Antalyaspor I Maç özeti

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 9. haftasında Sivasspor ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı. Sivas’ta oynanan karşılaşma gol düellosuna ve çok konuşulan bir hakem kararına sahne oldu. 

Antalyaspor 1-0'dan geri döndü

Maçta perdeyi ev sahibi adına 10. dakikada Caner Osmanpaşa açtı. Bu golün ardından Antalyaspor geri döndü. 24. dakikada Fredy nefis bir plaseyle skora eşitlik getirdi. 42’de bu kez Fredy asisti yaptı, Doğukan Sinik konuk takımı öne geçirdi.

İlgini Çekebilir
Antalyasporlu oyunculardan Mete Kalkavan'a tepki! Kayode...
Habere Git

Mete Kalkavan taçı hangi takıma verdi?

45. dakikada ise maçta en tartışmalı an yaşandı. Antalyasporlular hakem Mete Kalkavan’ın taç atışını kendi lehlerine verdiğini düşündü. Ancak atışı Sivassporlular kullandı. Bu pozisyonun devamında Kayode ilebir kez daha skora denge geldi. Konuk takım oyuncuları bu gole uzun süre itiraz etse de sonuç değişmedi.     

Nuri Şahin kendisini oynatmadı

İkinci yarıda iki takım da galibiyet golünü aradı, ancak mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına gelen ancak pro lisansı olmadığı için 'gölge antrenör' olarak kulübede oturan Nuri Şahin, kendisini oyuna almasa da takım Sivas deplasmanından 1 puan aldı. Antalyaspor'un kâğıt üzerindeki teknik direktörü Alfons Groenendijk. 

İki takım da ligde çıkış arıyor

Bu sonuçla puanını 10 yapan Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de 13. sırada yer aldı. Fraport Tav Antalyaspor ise 9 puanla 15. sırada bulunuyor. 

Sivasspor-Antalyaspor maç özeti 

Süper Lig'deki Sivasspor-Antalyaspor maçının özeti şöyle:

  • 10. dakikada karşılaşmanın ilk pozisyonunda Sivasspor öne geçti. Gradel'in sol çaprazdan ortasında ceza alanı içinde iyi yükselen Caner Osmanpaşa, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 1-0
  • 24. dakikada Antalyaspor eşitliği yakaladı. Duvar pası yaparak rakip ceza yayına yaklaşan Fredy'nin şutunda top kaleci Muammer Yıldırım'ın sağından ağlara gitti: 1-1
  • 42. dakikada konuk ekip öne geçti. Sol çaprazda topla birlikte ceza sahasına giren Doğukan Sinik'in plasesinde meşin yuvarlak ikinci kez Sivasspor ağlarına gitti: 1-2
  • 45+4. dakikada ev sahibi ekip eşitliği yakaladı. Sol kanattan Uğur Çiftçi'nin ortasında Kayode, düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 2-2

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

  • 66. dakikada Pedro taç atışında ceza sahası önünde buluştuğu topla kaleyi hedef aldı. Top az farkla üstten dışarı çıktı.
  • 77. dakikada Erdoğan’ın ceza sahası içerisine ortaladığı topa kafa vuruşu yapan Yatabare'nin vuruşunda top auta çıktı.
  • 84. dakikada Gradel'in sol kanattan kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye giden topu kaleci Boffin kornere çeldi.

Maçtan detaylar

 

  • Stat: Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül
  • Hakemler: Mete Kalkavan, Samet Çiçek, Yusuf Bozdoğan
  • Demir Grup Sivasspor: Muammer Yıldırım, Ahmet Oğuz (Dk. 46 Erdoğan Yeşilyurt), Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Ulvestad (Dk. 46 Cofie), Jorge Felix, Pedro Henrique (Dk. 88 Sefa Yılmaz), Gradel, Kayode (Dk. 75 Yatabare)
  • Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Naldo, Veysel Sarı (Dk. 90 Bahadır Öztürk), Kudriashov, Güray Vural, Bünyamin Balcı, Hakan Özmert, Fredy (Dk. 90+1 Ufuk Akyol), Amilton (Dk. 74 Ghacha), Doğukan Sinik (Dk. 74 Eren Albayrak), Crivelli (Dk. 59 Wright)
  • Goller: Dk. 10 Caner Osmanpaşa, Dk. 45+4 Kayode (Demir Grup Sivasspor), Dk. 24 Fredy, Dk. 42 Doğukan Sinik (Fraport TAV Antalyaspor)
  • Sarı kartlar: Dk. 10 Bünyamin Balcı, Dk. 45+5 Boffin, Dk. 48 Amilton, Dk. 56 Crivelli, Dk. 84 Fredy, Dk. 90+6 Güray Vural (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 81 Pedro Henrique, Dk. 82 Yatabare (Demir Grup Sivasspor)

 

 

Senin için hazırladığımız haberler