Nuri Şahin, "Kolay olmayacak" demişti! Transfer oldu

26.08.2024 - 19:22 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 19:31

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin, yıldız futbolcu için flaş ifadeler kullanmıştı. O isim transfer oldu.

Nuri Şahin, "Kolay olmayacak" demişti! Transfer oldu

AJANSSPOR - HABER

Borussia Dortmund'un Türk teknik direktörü Nuri Şahin, 19 yaşındaki Alman santrfor Youssoufa Moukoko için flaş ifadeler kullanmıştı. Moukoko, transfer oldu.

16 yaşında A takıma çıktı

Borussia Dortmund'un U17 ve U19 takımlarının formasını giyen Youssoufa Moukoko, 2020-2021 sezonunda A takım seviyesine çıktı. Sarı-Siyahlılar ile 99 maçta forma giyen Moukoko, 18 gol ve 8 asistlik performans gösterdi.

Yeni adresi

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Youssoufa Moukoko, Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'e transfer oldu. Her iki takım arasında 19 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşmanın sağlandığı kaydedildi.

Satın alma opsiyonu

Transferin kiralık olarak gerçekleşeceği ve sözleşmede satın alma opsiyonunun bulunduğu kaydedildi. Opsiyonun yaklaşık 12 milyon Euro olduğu belirtildi.

Youssoufa Moukoko'nun salı günü sağlık testlerinden geçeceği ve ardından transferin resmiyet kazanacağı aktarıldı.

Nuri Şahin'in açıklamaları

Nuri Şahin, geçtiğimiz günlerde Moukoko ile ilgili şu sözleri sarf etmişti: "Moukoko'ya açıkça bir bakış açısı gösterdim. İyi ve açık bir ilişkimiz var. Bu onun için kolay olmayacak. Çok oynamak istiyor. Her oyuncu benimle nerede duracağını bilir."

Senin için hazırladığımız haberler