Nuri Şahin: “Montella’nın doğru bir tercih yaptığını düşünüyorum”

Arif Can Yıldız
22.06.2024 - 18:51 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 18:54

EURO 2024 F Grubun’nda Türkiye’nin Portekiz ile karşılaşacağı maç önce Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin, Vincenzo Montella’nın kadro tercihini değerlendirdi.

Nuri Şahin: “Montella’nın doğru bir tercih yaptığını düşünüyorum”

AJANSSPOR HABER

Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ile oynayacağı maç öncesi TRT Spor ekranlarında son Şampiyonlar Ligi finalisti Borussia Dortmund’un teknik direktörü Nuri Şahin, Vincenzo Montella’nın hamlelerini yorumladı.

“Cristiano Ronaldo veya Messi değilse…

Oyun içerisindeki savunmanın önemine vurgulayan genç teknik adam: “Günümüz futbolunda kanat oyuncularının savunma yapmama gibi bir lüksü yok. Eğer adınız Ronaldo veya Messi değilse mecbur defans yapacaksın. Takımımızda defans konusunda sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Oyuncularımız genç ve aç. Bu seviyeyi ilk defa görüyorlar. Burda tutunmak isteyeceklerdir. Modern futbolda ‘Ben defans yapmayayım gol atayım’ diye bir şey kalmadı.

Turnuva bizim için burda bitmez

Turnuvanın bizim adımıza uzun olacağını biliyoruz. EURO2024 bizim için burda bitmeyecek. Montella hocamın önümüzdeki maçları da düşünerek böyle bir tercih yaptığını düşünüyorum. Hamlelerinin doğru olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler