Nuri Şahin, Pep Guardiola'nın genç yıldızını gözüne kestirdi!

Cem Ergün
24.07.2024 - 09:53 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 10:04

Türk antrenör Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, bonservisi Manchester City'nin elinde olan genç yıldızı transfer etmek istiyor.

Nuri Şahin, Pep Guardiola'nın genç yıldızını gözüne kestirdi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Nuri Şahin liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Borussia Dortmund, Premier Lig devi Manchester City'nin genç yıldızı Yan Couto'yu kadrosuna katmak istiyor. Almanların teklif edeceği bonservis bedeli de belli oldu. Detaylar...

Dortmund'dan City'ye transfer kancası

İngiliz basınından Daily Mail'de yer alan habere göre; Borussia Dortmund, Manchester City'nin 2020 yılında Coritiba'dan transfer ettiği ancak A takımda henüz forma şansı vermediği 22 yaşındaki sağ bek Yan Couto için devreye girdi.

Bonservis teklifi

Çıkan haberde Sarı-Siyahlıların, Couto için İngilizlerle görüşmelere devam ettiği belirtilirken, yaklaşık 25 milyon sterlinlik bir bonservis teklifinin yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Manchester City ile resmi maça çıkmadı

Manchester City, 2020 yılında Brezilya Ligi ekiplerinden Coritiba'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Yan Couto'yu kadrosuna kattı. O tarihten bu yana City ile resmi bir maçta sahaya çıkamayan Brezilyalı, iki kez Girona ve bir kez Braga'ya kiralandı.

Kariyer performansı

Kariyeri boyunca 138 maçta sahaya çıkan Yan Couto, 6 gol ve 21 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler