Nuri Şahin yorumu: "Hasta değil, sakat değil ama..."

24.05.2020 - 17:22 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 17:29

Adı transferde Fenerbahçe ile anılan Nuri Şahin için Werder Bremen'e yakın bazı medya organları dikkat çeken ifadeler kullandı. Kalan maçlarda Nuri Şahin, Werder Bremen'de oynayacak mı? Nuri Şahin'le ilgili o haber...

Nuri Şahin yorumu: "Hasta değil, sakat değil ama..."

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Werder Bremen'de kariyerine devam Nuri Şahin, takımının Freiburg'u 1-0 yendiği maçta forma giymedi. Kadroda yer almayan futbolcu ile ilgili olarak Bremen ekibine yakın kaynaklar bir değerlendirme yaptı. Kalan maçlarda oynayabilecek mi? Takımdan ayrılacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Nuri yorumu: "Hasta değil, sakat değil ama..."

"Hasta değil, sakat değil ama kadroda da değil" yorumunda bulunan Werder Bremen'e yakın bazı kaynaklar, takımın orta sahasında ciddi problemler olduğunu ve kalan haftalarda Nuri Şahin'e yeniden şans gelebileceğini yazdı.

Nuri Şahin bu sezon kaç maçta oynadı?

Bremen ekibinde bu sezon 17 maçta 1348 dakika süre alan Nuri Şahin, 4 kez asist yaptı. Öte yandan 30 Haziran 2020 tarihi itibarıyla sözleşmesi bitecek Nuri Şahin'in Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

Werder Bremen ligde kaçıncı sırada?

Werder Bremen, ligde 26 maçta 21 puan toplayabildi. 17. sırada bulunan Mızıkacılar'ın küme düşmesi durumunda takımdan birçok önemli ismin ayrılacağı ifade ediliyor.

Alman basını çok önceden yazmıştı

Alman basını, Werder Bremen'de oynayan Nuri Şahin ile sözleşme yenilenmeyeceğini yazmıştı. Ayrıca, Ömer Toprak'ın da kadroda tutulma ihtimalinin olmadığı ifade edilmişti. Teknik direktör Florian Kohfeldt ise Nuri Şahin'i kadroda düşünmediğinin sinyallerini veriyor.

Senin için hazırladığımız haberler