Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin'e izin çıktı! Beşiktaş...

Özgür Koç
23.05.2024 - 11:01 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 13:30

Beşiktaş'a, teknik direktör adayları arasında yer alan Nuri Şahin için kulübü Borussia Dortmund'dan sevindirici haber geldi. Detaylar haberimizde...

Borussia Dortmund'dan Nuri Şahin'e izin çıktı! Beşiktaş...

Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda bekleyiş sürerken Alman basınından flaş bir haber geldi.

Listesinde yer alan yerli ve yabancı hocalar içinden Beşiktaş'a en uygun ismi seçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş'ta teknik direktör konusunda bekleyiş sürerken Alman basınından flaş bir haber geldi. Siyah beyazlılar, hoca adayları arasında yer alan Nuri Şahin için Borussia Dortmund'la temas halinde bulunuyordu.

Bild'den Nuri Şahin iddiası

Öte yandan Alman basınından Nuri Şahin'le ilgili flaş bir iddia geldi. Bild'de yer alan haber göre Nuri Şahin, yaklaşık 6 ay önce Borussia Dortmund'a transfer olduğunda, Terzic'in başarısız olması halinde teknik direktörlük görevine hemen kendisinin alınacağı da görüşmelerde konuşulmuştu.

Dortmund engel olmayacak

Ancak Şampiyonlar Ligi'nde finale kalan Borussia Dortmund'da bu mümkün görünmüyor. Nuri Şahin'in yardımcı antrenörlük görevini uzun yıllar sürdürmesi söz konusu değil. Beşiktaş ve Feyenoord, Nuri Şahin'le temasa geçti ve bilgi aldı. Nuri Şahin, ayrılmak isterse; Borussia Dortmund, önüne hiçbir engel koymayacak.

Senin için hazırladığımız haberler