Nuri Şahin'den Galatasaray'a kötü haber! Marsilya'ya gönderdi

03.08.2024 - 17:07 | Son Güncellenme: 03.08.2024 - 17:17

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, Galatasaray'ın da transfer etmek istediği Youssoufa Moukoko için Marsilya ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Nuri Şahin'den Galatasaray'a kötü haber! Marsilya'ya gönderdi

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, sağ bek sonrası gelecek vaat eden bir forvet için de düğmeye bastı. Gabriel Sara'yı kadrosuna katan Cimbom, Youssoufa Moukoko için çalışmalarını sürdürüyordu. Çalışmalar devam ederken, yıldız oyuncu ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...

Youssoufa Moukoko, Marsilya yolcusu

Adı sık sık Galatasaray ile anılan Borussia Dortmund'un genç yıldızı Youssoufa Moukoko, Marsilya'ya transfer olmaya hazırlanıyor.

Nuri Şahin, Moukoko'yu kiralık olarak gönderecek

19 yaşındaki santrfor, Marsilya ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Fabrizio Romano'nun haberine göre, genç futbolcunun transferi kiralık olarak gerçekleşecek. Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund ve Marsilya arasında satın alma opsiyonu konusunda görüşmelerin olduğu belirtildi.

Menajeri açıklamıştı

Moukoko'nun menejari Patrick Williams, geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'ın ve diğer kulüplerin tekliflerini değerlendireceklerini söylemişti.

Sözleşmesi devam ediyor

Güncel piyasa değeri 22 milyon Euro olarak gösterilen Moukoko'nun Borussia Dortmund ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Youssoufa Moukoko'nun performansı

2020'den bu yana Borussia Dortmund'un A Takımı'nda forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, Alman ekibinde çıktığı 99 maçta 18 gol attı ve 8 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler