Nuri Şahin'den galibiyet sonrası Fenerbahçe açıklaması
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Süper Lig'de 4-0 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından açıklama yaptı. Şahin, gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında konuştu.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig’in 31'inci haftasında RAMS Başakşehir, Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçı 4-0 kazandı. Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
"Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
Nuri Şahin, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Belki de sezonun en iyi oyununu oynadık. Güzel bir golle de öne geçtik. Maçın 45 ile 60-65'inci dakikasına kadar 10 kişiye karşı yanlış oynadık. Maçın sonuna doğru oyunumuza döndük ve 2 tane de güzel gol attık. Duran toptan gol atmak beni ayrıca mutlu etti. Maçın başından sonuna kadar domine ettiğimiz bir maç. Güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'ndan sert tepki! "Hakem faciası..."
"İnşallah önümüzdeki sene de böyle bir şey yaşamayız"
Nuri Şahin, "Öncelikle sezona bu şekilde başlamış bir Başakşehir’in bu yarışta olması çok değerli. Oyuncularımı yine bu konuda tebrik ediyorum. Arkadan geldik ve yarışa bir şekilde dahil olduk. Diğer yandan da inşallah önümüzdeki sene de böyle bir şey yaşamayız. Diğer takımların kazanmasını beklemek çok güzel bir şey değil" diye konuştu.
"Ana hedefimiz 5'inci olmak"
Şahin, "Şu an, ana hedefimiz 5'inci olmak. Göztepe ile yarıştayız. Onlar da çok değerli bir sezon geçiriyor. Biz yarışımıza devam ediyoruz, ondan sonrası bizim elimizde değil. İplerin bizim elimizde olması lazım. Bu şekilde oyuncularımızı hazırlıyoruz. İnşallah seneye bu durumda olmayız ama ne yazık ki bu sene böyle" ifadelerini kullandı.
Nuri Şahin'den Fenerbahçe maçı açıklaması
Gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç hakkında konuşan Nuri Şahin, şunları kaydetti: "Bizim için her maç önemli. Bu maç da çok çok önemliydi. Haftaya oynayacağımız maç, ondan sonra Samsun, ondan sonra Gaziantep. Çok az krediyle gidiyoruz. Bu sene çok kredi kaybettik. O yüzden bu sene her maç çok değerli. İsim, takımın büyüklüğü, küçüklüğü fark etmiyor. Biz her maça elimizden geldiği kadar hazırlanmaya çalışıyoruz. Geçen hafta Trabzon’da 3 puanı hak eden bir oyun oynadık, 1 puan aldık. Bugün iyi oynayıp 3 puan aldık. Bakalım haftaya hazırlanacağız. Elimizden geleni yapacağız"



