Nuri Şahin'den Rosier'e Gönderme: Yakışmadı Onun Kalitesine

İsa Kethüda
06.01.2022 - 00:48 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 01:49

Antalyaspor'un TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a penaltılarla kaybettiği maç sonrası teknik sorumlu Nuri Şahin flaş açıklamalarda bulundu. İşte Şahin'in açıklamalar.

Nuri Şahin'den Rosier'e Gönderme: Yakışmadı Onun Kalitesine

AJANSSPOR-HABER

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, TFF Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a penaltılarla 4-2 yenildikeri maç sonrası konuştu.

"Kazanmak ve kaybetmek var"

Şahin, "Öncelikle Beşiktaş'ı ve Önder hocayı tebrik ediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. İlk yarı iyi oynamadık, ikinci yarı oyunun kontrolünü elimize aldık. Uzatmalarda da daha iyi taraf olduğumuzu düşünüyorum. Ama bu işin içinde kazanmak da var kaybetmek de var, penaltı atmak var, kaçırmak var. Futbol hayatımda o kadar çok penaltı kaçırdım ki hiçbir sıkıntı yok.

"Yapacak bir şey yok"

Ben Mustafa'nın veya diğer arkadaşımızın penaltı kaçırmasına hiçbir şekilde kızacak bir hoca değilim. Mustafa inanılmaz bir karakter göstererek hocam ben penaltıyı atmak istiyorum dedi. Yapacak bir şey yok. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.

Rosier'e yakışmadı

Ben maçı gölge altında bırakmak istemiyorum. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum yeniden. Benim için kazanmaktan çok saygı önemlidir. Kazandığın zaman, kaybettiğin zaman saygı göstermek çok önemlidir. Bunu Beşiktaş camiasına kesinlikle söylemiyorum. Ama Rosier'in yaptığı o kalitede bir futbolcuya yakışmadı.  

"O herkesin kendi ayıbı"

Ama yine söylüyorum bu maça hiçbir gölge veya Beşiktaş'ı kötülemek için söylemiyorum ama saygı çok önemli diye düşünüyorum. Orada hafif bir saygısızlık oldu. Yapacak bir şey yok. O herkesin kendi ayıbı" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler