Nuri Şahin'in Dortmund'u Avrupa'da doludizgin, ligde kayıp!

05.10.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 18:28

Almanya Bundesliga'nın 6. haftasında Nuri Şahin'in teknik direktörlüğünü yaptığı Borussia Dortmund, Union Berlin'e deplasmanda mağlup oldu. Detaylar...

Nuri Şahin'in Dortmund'u Avrupa'da doludizgin, ligde kayıp!

AJANSSPOR - HABER

Bundesliga'nın 6. haftasında Union Berlin, Stadion An der Alten Forsterei'de oynanan maçta Borussia Dortmund'u 2-1'lik skorla mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.

Union Berlin' galibiyeti getiren golleri 26. dakikada penaltıdan Kevin Vogt ve 45. dakikada Yorbe Vertessen kaydetti. Borussia Dortmund'un tek golü 62. dakikada Julian Ryerson'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte 6 maçın ardından puanını 11 yapan Union Berlin, 6. sırada yer aldı. Borussia Dortmund ise 10 puanla 7. sırada kaldı.

Nuri Şahin'den ligde 2. yenilgi

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund böylece ligdeki 2. mağlubiyetini yaşadı. Sarı-Siyahlı takım daha önce Stuttgart'a deplasmanda 5-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde doludizgin

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde ise yoluna kayıpsız devam ediyor. Alman devi geride kalan 2 maçta Club Brugge'u 3-0, Celtic'i ise 7-0 mağlup ederek averajla zirvenin sahibi oldu

Gelecek haftanın maçları

Borussia Dortmund, Bundesliga'nın gelecek haftasında sahasında St. Pauli'yi konuk edecek. Union Berlin ise deplasmanda Holstein Kiel ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler