Nuri Şahin’in ilk transferi Antalyaspor’dan

İsa Kethüda
27.06.2024 - 13:31 | Son Güncellenme: 27.06.2024 - 13:35

Borussia Dortmund’un teknik patronu olan Nuri Şahin’in ekibi belli oldu. Şahin, Antalyaspor’da beraber çalıştığı Joao Tralhao ve Ertuğrul Arslan’ı kadrosuna aldı.

Nuri Şahin’in ilk transferi Antalyaspor’dan

AJANSSPOR-HABER

Edin Terzic’in yerine Borussia Dortmund’da teknik direktörlük görevine getirilen Nuri Şahin’in ekibi belli oldu. Genç teknik adam, 3 kişilik teknik ekibinde Antalyaspor’da beraber çalıştığı 2 ismi dahil etti. Şahin, Joao Tralhao ve Ertuğrul Arslan ile beraber çalışacak.

Borussia Dortmund açıkladı

Alman devi yapılan anlaşmaları resmi internet sitesinden paylaştı. Yapılan açıklamada Joao Tralhao, Ertuğrul Arslan ile birlikte Lukasz Piszczek’in ekipte yer alacağı bildirildi. 

Genel müdür açıkladı

Ekiple ilgili olarak konuşan Genel Müdürü Lars Ricken, “Joao, Ertuğrul ve Lukasz ile pek çok beceriye ve iyi fikirlere sahip, Nuri için iyi çalışacak bir üçlü oluşturmayı başardık. Farklı güçlerinin başarılı bir sezon geçirmemize yardımcı olacağına inanıyoruz” sözlerini kullandı.

Nuri Şahin: "Çok değer verdiğim üç uzmanı aldım"

Ekibiyle ilgili olarak bilgi veren Nuri Şahin şöyle konuştu: “Yeni ekibime hem kişisel olarak hem de içerik açısından çok değer verdiğim üç uzmanı aldım. Zaten Antalyaspor'da Joao ve Ertuğrul'la çalıştım. 

Sven'in ne yazık ki yeni sezon için BVB'den ayrılacağının netleşmesi üzerine ilk tercihim Lukasz oldu. Onunla özel bir bağım var, Sven'le çalışmaya devam etmeyi çok isterdim."

Senin için hazırladığımız haberler