Nusret Gökçe'den Angel Di Maria ve Lionel Messi Paylaşımı: "Adamsın"

İsa Kethüda
19.12.2022 - 13:22 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 13:33

SaltBae adıyla anılan şef ve restoran işletmecisi Nusret Gökçe, 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin'de Messi ve Di Maria ile ilgili paylaşım yaptı.

Nusret Gökçe'den Angel Di Maria ve Lionel Messi Paylaşımı: "Adamsın"

AJANSSPOR-HABER

2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Arjantin, 3-3 biten maçın penaltı atışlarında Fransa’yı 4-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Nusret Gökçe, Katar'da

Gazete Vatan'da yer alan habere göre; kendine has 'tuz serpme' (Saltbae) hareketiyle ününü ülke sınırları dışına taşımayı başaran ve dünyanın çeşitli yerlerinde restoran açan Nusret Gökçe, yaklaşık 50 milyon takipçili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gökçe, son olarak 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar’a gitti.

Nusret, Di Maria ile video çekti

Kupayı kazanan takım penaltılar sonunda Arjantin oldu. Final maçında güçlü rakibi Fransa ile karşı karşıya gelen Arjantin'de, bir gol ve bir asistlşik performans sergileyen Angel Di Maria, sahada kupayı kaldırarak şampiyonluğu kutladı. Nusret Gökçe de sahaya girerek, yıldız futbolcuyla video çekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi resmen duyurdu!
Habere Git

Nusret'ten Di Maria paylaşımı: "Vaovv" 

Gökçe, Angel Di Maria'nın kupayla sevinç yaşadığı anlarda "Vaovv" diye bağırdı. Nusret'in kupaya dokunmasıyla ne yapacağını bilemeyen Maria'nın şaşkınlığı ise bakışlarına yansıdı.

Nusret: "Adamsın Messi"

Nusret Gökçe, Angel Di Maria'nın ardından yıldız oyuncu Lionel Messi ile de fotoğraf çektirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökçe, "Adamsın Messi" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Nikola Jokic'ten tarihi performans!
Habere Git

Astronomik fiyatlar

Nusret Gökçe, dünya çapında 32 şube ile dev bir marka haline getirdiği restoran zincirindeki astronomik fiyatlarla sık sık gündeme geliyor.

"Kalite asla pahalı değildir"

Nusret, son olarak Instagram'da Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de açtığı restoranından bir hesap paylaşmış ve "Kalite asla pahalı değildir" mesajını yazmıştı. Söz konusu adisyonda, 615 bin dirhem, TL cinsinden yaklaşık 3.1 milyon TL ve "Servis ücreti dahil değildir" notu yazıyordu.

İmza yemeği için 52 saat çalışmalı

Nusret, Kasım 2021'de işe aldığı şeflerle ve daha doğrusu onlara ödediği maaş ile gündeme gelmişti. Londra'da bulunan restoranın iş ilanında, başvuru sahibinin "Dünyanın en ünlü et lokantalarından birinde en iyi malzemelerle çalışacağı" ile övünülüyordu. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; Nusret, restoranında işe aldığı şeflere saatlik ödeme yapıyor. Verdiği saatlik 12 sterlinlik ücret ise menüdeki bir parça patates püresi veya mısır fiyatıyla eşdeğer. Bir başka deyişle, Nusr-Et'in imza işlerinden biri olan 630 sterlinlik altın tomahawk bifteklerinden birini yemek için şef 52 saatten fazla çalışmak zorunda kalacak.

İlgini Çekebilir
Mallan'dan Yeni Malatyaspor isyanı: "Maaşlarımı alamadım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler