Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme'den sözleşme açıklaması

11.05.2022 - 08:21 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 10:07

Trabzonspor olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyan Nijeryalı yıldız futbolcu Anthony Nwakame sesizliğini bozarak geleceğiyle transferle ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme'den sözleşme açıklaması

Trabzonspor taraftarının sevgilisi, kazanılan şampiyonlukta en önemli paya sahip futbolcularından biri olan Anthony Nwakame'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 

Fenerbahçe iddiaları vardı

Yıldız futbolcunun kulübü Trabzonspor ile sürdürdüğü yeni sözleşme görüşmelerinden henüz bir sonuç çıkmazken, Nwakaeme'nin Fenerbahçe ile de görüşme halinde olduğu ileri sürülüyordu.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Açtığımız yaralar çok daha fazla oluyor"
Habere Git

"Konuştuğum tek takım Trabzonspor"

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nwakaeme, hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. TRT Spor'a konuşan yıldız kanat oyuncusu, "Ben çok fazla konuşan biri değilim. Hakkımda çok fazla haber çıktı. Çıkan haberlerin hiçbiri doğru değil. Konuştuğum tek takım Trabzonspor. Ben bazen konuşmam gereken yerlerde bile sessizliği tercih eden birisiyim. Belki de bu yüzden Trabzonspor taraftarlarından özür dilemeliyim." ifadelerini kullandı. 

"Ancak Trabzonspor git derse..."

Yoluna Trabzonspor'la devam etmek istediğinin altını çizen 33 yaşındaki hücumcu, "Benim konuşmayı tek tercih ettiğim yer sahanın içi. Sosyal medyada çok fazla zaman geçiren bir insan değilim. Benim geleceğim Trabzonspor'da. Konuştuğum tek kişi Trabzonspor Başkanı. Benim Trabzonspor'dan ayrılışım ancak bana Trabzonspor git derse olacak. Kontratım sona erse de Trabzonspor futbolcusuyum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler