Nwakaeme, Fenerbahçe maçında ilk peşinde!

24.02.2021 - 12:58 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 13:03

Trabzonspor haberleri... Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı maça odaklanan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme ilki yaşamanın peşinde. Nwakaeme, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a kaç gol attı? İşte yanıtı...

Nwakaeme, Fenerbahçe maçında ilk peşinde!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-mavili takımda forma giyen Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe maçında ilki yaşamak istiyor. Detaylar haberde... 

Ligin zirvesini yakından ilgilendiriyor

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan zorlu müsabaka ligin zirvesindeki dengeleri de yakından ilgilendiriyor. Bordo-mavililer, karşılaşmayı kazanarak Kanarya ile puanını eşitlemek istiyor. Fenerbahçe ise şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlak galibiyet peşinde. Bu zorlu mücadelede iki takımın yıldız oyuncularının ortaya koyacağı performans da büyük bir etki edecek.

Nwakaeme, Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı attı

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Anthony Nwakaeme de şimdiye kadar gol atamadığı Fenerbahçe'ye karşı bu şanssızlığını kırmak için pazar günü sahaya çıkacak. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı 2'şer kez gol sevinci yaşayan Nijeryalı oyuncu, sarı-lacivertlileri de listesine eklemek istiyor.

Trabzonspor'da kaç gol attı?

Bordo-mavili takımla Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Kupası maçları olmak üzere 95 resmi müsabakada forma giyen ve 31 gol atıp 27 asist yapan Nijeryalı oyuncu, takımı adına önemli kozlardan biri durumunda.

14 takıma gol attı

Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray ile birlikte bugüne kadar 14 takıma gol atma başarısı gösteren yıldız oyuncu, sarı-lacivertlilere karşı lig ve kupada oynadığı 6 maçta gol sevinci yaşayamadı. En çok golü ise 6 golle Kasımpaşa'ya karşı atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler