Nwakaeme: Kolay değil bu tür maçlar

26.08.2021 - 22:10 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 22:16

Son dakika haberleri... Trabzonspor'un hücum oyuncusu Anthony Nwakaeme, Roma mağlubiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Nwakaeme: Kolay değil bu tür maçlar

AJANSSPOR - HABER

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turunun ikinci ayağında, Trabzonspor; AS Roma'ya 3-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Bordo mavili ekibin hücum oyuncularından Anthony Nwakaeme, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte, Nwakaeme'nin açıklamaları...

"Kendi takımımı da tebrik etmek istiyorum..."

Roma'ya karşı iyi bir oyun oynamadıklarını belirten Anthony Nwakaeme: "Öncelikle Roma'yı tebrik etmek istiyorum, turu geçen taraf onlar oldu ve aynı zamanda kendi takımımı da tebrik etmek istiyorum çünkü bugün güzel mücadele ettiler. Kolay değil burada Roma gibi bir takıma karşı mücadele etmek. Belki en iyi oyunumuzu oynamadık ama elimizden gelen en iyi mücadeleyi gösterdik sahada. Şu an Avrupa'ya veda ediyoruz ama elimizde Türkiye ligi var, Türkiye Kupası var ve burada sonuna kadar gitmeyi planlıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Her yol Roma'ya çıkmadı... Trabzonspor eve döndü
Habere Git

"Erken sakatlıklar bizi etkiledi..."

Takım arkadaşı Andreas Cornelius'un sakatlanarak oyundan çıkmasını değerlendiren Nwakaeme: "Erken sakatlıklar bizi etkiledi ama daha önce de söylediğim gibi Roma takımına karşı oynuyorsunuz. Kolay değil bu tür maçlar, bu tür deplasmanlar. Ancak biz elimizden gelen mücadeleyi göstermeye çalıştık. Tabii ki ilk dakikalarda gelen sakatlıklar ister istemez etkiliyor. Ancak futbol böyle, böyle bir oyun. Biz de artık Türkiye'ye döneceğiz, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nı kazanmak için elimden gelene mücadeleyi yapacağız" diye konuştu. 

"Daha önce Roma'ya gelmiştim..."

Konuşmasının sonunda Roma'ya değinen 32'lik sol kanat: "Ben de daha önce Roma'ya gelmiştim, burada bulunmuştum. Tabii ki dev gibi bir takımla mücadele ediyorsunuz, kolay değil. Dünya çapında hocaları ve oyuncuları var. Onları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler