Fenerbahçe-Trabzonspor Maç Sonunda Nwakaeme, Denswil, Siopis'ten Açıklama

Akın Ungan
06.03.2022 - 21:33 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 21:40

Fenerbahçe ile Trabzonspor, karşılaştı. 1-1 berabere biten maçın sonunda, Anthony Nwakaeme, Manolis Siopis ve Denswil açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe-Trabzonspor Maç Sonunda Nwakaeme, Denswil, Siopis'ten Açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 beraberlikle sona ererken, Trabzonsporlu oyuncular, Anthony Nwakaeme, Manolis Siopis ve Denswil açıklamalarda bulundu.

"Kadromuzun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor"

Fenerbahçe maçı öncesinde sakatlanan Vitor Hugo'nun yerine bugün ilk 11'de yer alan Ahmetcan Kaplan hakkında konuşan Denswil, "Ahmetcan, birçok maç oynadı ve ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi. Bugün iyi bir maç çıkardı. Takımımızın kadrosunun ne kadar iyi olduğunu gösteriyor." dedi.

"Kırmızı kart olduğunu biliyordum"

Kırmızı kart hakkında konuşan Manolis Siopis, Kırmızı kart pozisyonunda zaten rakip ayağıma bastığında ben kırmızı kart olduğunu biliyordum. Çünkü çok sert bir müdahaleydi. Maça baktığımızda 3 puan istiyorduk. Golü attıktan sonra 3-4 çok iyi pozisyon yakaladık ama olmadı. Rakibimiz taraftarı arkasına alarak duran toptan gol atacaktı. Duran toptan da attı zaten." ifadelerini kullandı.

"Maç kazanabileceğimiz hale dönmüştü"

Karşılaşmada takımını öne geçiren golü kaydeden Anthony Nwakaeme, "Golü bulduktan sonra maç, bizim kazanabileceğimiz hale dönmüştü. Ama maçın sonunda kazanan taraf olamadık. Maalesef bugün kazanamadık. Bütün maçlara çıkarken 3 puanları almaya çalışan bir takımızın. Önümüzdeki hafta Göztepe maçı var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler