Nwakaeme onun sayesinde gelmişti: Trabzonspor’a bir isim daha önerdi

08.01.2021 - 15:16 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 16:08

Karadeniz ekibine Nwakaeme’yi öneren scout, İsrail Ligi’nden genç bir ismi önerdi. Anthony Nwakaeme’nin performansından çok memnun olan Bordo-Mavililer, Liel Abada’ya da gözünü dikti.

Nwakaeme onun sayesinde gelmişti: Trabzonspor’a bir isim daha önerdi

İsrail Ligi takımlarından Hapoel Beer Sheva’dan 2018 yılında transfer edilen Nijeryalı yıldızın performansı Trabzonspor’u memnun etti.

Fotospor’un haberine göre, yıldız ismi fırtınaya öneren scout, İsrail Ligi’nde Maccabi Petah Tikva takımında forma giyen 19 yaşındaki genç kanat oyuncusu Liel Abada’yı da önerdi. İsrailli genç yıldız adayı için bir görüşme yapıldığı da iddia edilirken, İsrail basınında çıkan haberlere göre oyuncunun pek çok talibi bulunuyor. Ukrayna Ligi ekiplerinden Dinamo Kiev’in ve İtalya Serie A ekiplerinden AS Roma’nın genç oyuncu için hevesli olduğu belirtiliyor.

Liel Abada kimdir?

3 Ekim 2001 tarihinde İsrail’de doğan genç futbolcu, altyapısından çıktığı Maccabi Petah Tikva takımında forma giyiyor. İsrail’in alt yaş milli takımlarının formasını da terleten yıldız adayı, sağ kanat mevkiinde oynuyor.

Liel Abada İstatistikleri

Alt yaş takımları dahil, forma giydiği 56 maçta 13 gol, 10 asist kaydeden Abada, alt yaş milli takımlarda sahaya çıktığı 48 maçta ise 7 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler