Trabzonspor taraftarına Anthony Nwakaeme müjdesini verdi

05.05.2022 - 12:15 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 15:12

Trabzonspor'da şampiyonlukta başrolü oynayan isimlerden Anthony Nwakaeme ile yapılan sözleşme görüşmelerinden henüz sonuç alınamazken, bordo mavili taraftara müjde geldi.

Trabzonspor taraftarına Anthony Nwakaeme müjdesini verdi

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'da bu sezon 12 gol ve 11 asitlik performansıyla kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynayan yıldız oyuncu Anthony Nwakaeme'nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bordo mavili yönetim Nijeryalı futbolcu ile uzun süredir şeni sözleşme imzalamak için görüşmelerini sürdürürken henüz bir sonuç alınamadı.

Trabzonspor teklifini yaptı, Nwakaeme'nin kararını bekliyor

Karadeniz ekibinin, adı transferde Fenerbahçe ve Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile anılan 33 yaşındaki futbolcuya kulübün tavan ücretinden teklifini yaptığı ve Nwakaeme'nin kararını beklediği ifade ediliyor. 

Müjdeyi verdi

Nwakaeme'de bu gelişmeler yaşanırken, spor yazarı Tahir Kum'dan flaş bir iddia geldi. Kum, Hürriyet Gazetesi'nde yer alan bugünkü yazısında Trabzonspor taraftarına Nwakaeme müjdesini verdi. 

İlgini Çekebilir
İşte Trabzonspor'un Devler Ligi'ndeki muhtemel rakipleri
Habere Git

"Bir hafta 10 güne imzalar"

Tahir Kum'un yazısında yer alan Anthony Nwakaeme ile ilgili bölüm şöyle:

"Bu arada Trabzonsporlu dostlara iyi bir haber; imza atacak mı atmayacak mı diye merak edilen Nwakaeme için sağlam bir kaynak “Bir hafta, on güne imzalar” diyor." 

4 sezonda 44 gol, 40 asist

2018-2019 sezonunu başında İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'dan 1,1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Nwakaeme bordo mavili takımda geçirdiği 4 sezonda 141 maça çıkarken 44 kez rakip fileleri havalandırdı ve 40 kez gol pası verdi. Bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Nijeryalı futbolcu 32 maçta 12 gol ve 11 asitlik performans sergiledi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 5 Milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler