Beşiktaş, Nwakaeme'yi transfer etmek istiyor

Orhan Gülek
20.11.2022 - 10:43 | Son Güncellenme: 20.11.2022 - 11:37

Beşiktaş, Trabzonspor'dan Al-Fahya'ya giden 33 yaşındaki yıldız oyuncu Anthony Nwakaeme'yi transfer etmek için girişimlere başladı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş, Nwakaeme'yi transfer etmek istiyor

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz yaz Trabzonspor'dan ayrılarak Al-Fayha'ya imza atan Anthony Nwakaeme, Türkiye'ye geri dönüyor. Beşiktaş'ın Suudi Arabistan'da mutsuz olduğu belirten Anthony Nwakaeme'yi transfer etmek için harekete geçti.

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'da mutsuz

Yaz aylarında Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha'ya transfer olan Anthony Nwakaeme, yeni takımında aradığını bulamadı. Arap ekibinde mutsuz olan Nijeryalı oyuncunun ayrılmak istediği iddia ediliyor.

Süper Lig'e dönmeye sıcak bakıyor

Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al-Fayha'dan ayrılık ihtimali yüksek olan Anthony Nwakaeme için Türkiye'den Beşiktaş devrede. Siyah-beyazlıların kadrosuna katmak istediği 33 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Süper Lig'e dönmeye sıcak bakıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan transfer! İmzalar atıldı...
Habere Git

Şenol Güneş, onay verdi

Al-Fayha'da mutsuz olan Anthony Nwakaeme için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in onay verdiği ve siyah-beyazlıların Nijeryalı yıldızı kadrosuna katabileceği ileri sürüldü.

Nwakaeme'nin performansı

Anthony Nwakaeme, bu sezon Al-Fayha formasıyla 6 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların 5'inde ilk 11'de yer alan ve toplam 377 dakika süre alan Nwakaeme, 3 golle skora etki etti.

Senin için hazırladığımız haberler