Gökhan Gönül Ve Emirhan İlkhan Arasındaki Diyalog Ortaya Çıktı

10.01.2022 - 11:14 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 11:47

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçta genç futbolcu Emirhan İlkhan ile Gökhan Gönül arasında geçen diyalog ortaya çıktı.

Ligde ilk yarıyı Konyaspor yenilgisiyle kapatan, hafta içinde Süper Kupa'yı kazanarak moral bulan Beşiktaş, covid-19 ve sakatlıklar nedeniyle 11 eksikle çıktığı Çaykur Rizespor maçından iki kez öne geçmesine rağmen 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Emirhan ilk kez Süper Lig maçında forma giydi

Beşiktaş'ta bir gol atan bir de penaltı yaptıran genç utbolcu Emirhan İkhan performansıyla maça dumga vurdu. A takımla ilk maçına Süper Kupa finalinde çıkan 17 yaşındaki Emirhan, Çaykur Rizespor maçıyla kariyerinde ilk kez Süper Lig'de forma giydi.    

İlk maçında ilk golünü attı

Siyah beyazlı takımda Batuhan Karadeniz'in ardından Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu olan Emirhan İlkhan 11'de başladığı karşılaşmada  24. dakikada takımına penaltı kazandırdı. Genç yıldız adayı maçın 60. dakikasında ise ceza sahasında düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek ilk maçında ilk golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Böylesi hiç yaşanmadı, tarihi fark! İşte son puan durumu....
Habere Git

Gökhan Gönül 'sor' dedi, Emirhan'dan alkışlanacak hareket

Hürriyet'in haberine göre; Mücadelenin 40. dakikasında ise Emirhan İlkhan'dan alkışlanacak bir hareket geldi.

Emirhan ile Çaykur Rizespor kaptanı Gökhan Gönül'ün mücadelesinin ardından top taca çıktı. Hakem Alper Ulusoy, taç atışını Beşiktaş lehine verirken Gökhan Gönül ısrarla hakeme, 'Sor, sor, sor' ifadeleriyle çıkıştı.

"Çok boş 2 gol yedik"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Emirhan İlhan, "Elimden geleni yaptım, yaptık. Çok boş 2 gol yedik. Bizim kontrolümüzde olan bir oyunu yediğimiz saçmasapan 2 golle bitirdik. Çok üzgünüz. Üzgünüm yapacak bir şey yok. İyi oynamak yetmiyor. Önemli olan kazanmak" şeklinde konuştu.

Emirhan İlkhan kimdir?

Beşiktaş'ta 2004 doğumlu Emirhan İlkhan, Süper Kupa'da Antalyaspor karşısında 80. dakikada oyuna girdi. Siyah-beyazlı taraftarlar da 17 yaşındaki futbolcuyu sosyal medyada gündeme taşıdı.

Profesyonel kariyerinin ilk maçına çıkan 17 yaşındaki futbolcu, orta sahada görev yapıyor. 2019 yılından bu yana Beşiktaş altyapısında forma giyen genç orta saha iki kez de U18 Milli Takım'ın formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler