O gerçek ortaya çıktı! Manchester City...

24.10.2019 - 13:29 | Son Güncellenme: 24.10.2019 - 13:29

O gerçek ortaya çıktı! Manchester City...

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak şu ana kadar sakatlığı nedeniyle pek fazla süre alamayan Radamel Falcao'yla ilgili flaş bir gerçek ortaya çıktı. 

Sezon başında bonservissiz olarak Galatasaray'ın yolunu tutan Falcao'nun Manchester City'nin kapısından döndüğü ortaya çıktı. 

İngiltere'de yeni yayımlanan bir kitapta City'nin geçmiş yıllarda medyaya yansımayan transfer haberleri detaylıca işlenmiş. 

Buna göre İngiliz ekibi, 2015 yazında Falcao ile ciddi şekilde ilgilenmiş. O dönemde Negredo'yu Valencia'ya satmaya hazırlanan City, onun yerini de Kolombiyalı golcüyle doldurmayı planlamış. 

Kulüp başkanı Khaldoon Al Mubarak'ın da bu transfere sıcak baktığı ancak ne olduysa transferin gerçekleşmediği kaydedildi. 

Falcao, bir sezon önce Manchester United'a kiralanmış ve oradaki performansı büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Yıldız oyuncu sonrasında Chelsea'nin yolunu tuttu. 

City'yle ilgili bir diğer çarpıcı bilgi de 2017 yaz döneminden. Kaleye takviye için Leverkusen'den Bernd Leno ve Benfica'dan Ederson arasından bir seçim yapılması gerekmiş. Futbol Direktörü Txiki Begiristan son lararı Guardiola'ya bırakmış ve o da Ederson'u tercih etmiş. Leno sonrasında Arsenal'in yolunu tutmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler