Ahmet Nur Çebi'den Rashica videosu hakkında açıklama! "Galatasaray YouTube'da var"

29.08.2023 - 14:42 | Son Güncellenme: 29.08.2023 - 14:55

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milot Rashica'nın transfer videosunda Galatasaray ile tartışmaya yol açan görüntüler hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Ahmet Nur Çebi'den Rashica videosu hakkında açıklama! "Galatasaray YouTube'da var"

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, geçen sezon Galatasaray'da kiralık forma giyen ve transfer döneminde Sarı-Kırmıızlılar'ın da listesinde yer alan Milot Rashica'yı kadrosuna katmış ve tanıtım videosu tartışmalara yol açmıştı.

Görüntüler polemik yarattı

Beşiktaş Stadı'nı huzurlu olarak gösteren Siyah-Beyazlılar'ın, Galatasaray'ın gürültülü olduğunu vurgulamak için kullandığı görüntülerin Türkçe Olimpiyatları'na ait olduğu ortaya çıktı. Galatasaray Stadı'nda düzenlenen organizasyonun Beşiktaş tanıtım videosunda kullanılması iki takım arasında polemik yarattı.

Çebi'den açıklama

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray ile tartışma konusu olan Milot Rashica videosuna değindi. Çebi, söz konusu görüntülerin sadece "Galatasaray gürültülü, biz sessiz ve huzurluyuz" demek için kullanıldığını, art niyet olmadığını kaydetti. Ayrıca Çebi, o güntülerin Galatasaray YouTube kanalından alındığını, rahatsız olunuyorsa YouTube'dan kaldırılması gerektiğini ifade etti.

İlgini Çekebilir
Çebi'den transfer çalımlarına cevap! Halil Dervişoğlu, Tadic...
Habere Git

"Oraya çekmeyin, art niyet yok" dedik

Ahmet Nur Çebi, "Galatasaray şampiyon olduktan sonra bizim stadımızda kol saatiyle bir gönderme yaptı. Sen eğleniyorken biz eğlenmeyecek miyiz? Biz video koyarken sessiz bir görüntü kullanmışız. FETÖ algısı yok. 'Oraya çekmeyin' dedik. 'Art niyet yok' dedik. Sonraki açıklamada da Galatasaray camiasını tepeye çıkarmışım. Münferit olabilir" dedi.

"Bizden özür bekliyorlar.. Biz hata yapmadık"

Sözlerine devam eden Çebi, "Çok güzel iletişim yapıyorlar. Şova devam. Bizden özür bekliyorlar. Biz bir hata yapmadık. Sizin YouTube kanalından bir görüntüyü almışız hiciv diye koyduk. Eğer çok rahatsız oluyorlarsa kaldırsınlar. Oradakilerin hiçbirinin FETÖ'cü olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler