Arda Güler'i çıldırtan haber! Soluğu Modric'in yanında aldı...

19.05.2024 - 14:24 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 14:40

Real Madrid'de son haftalarda bulduğu forma şansını çok iyi değerlendirerek sergilediği performansla İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Arda Güler'i çıldırtan haber! Soluğu Modric'in yanında aldı...

AJANSSPOR - HABER

Yaz transfer döneminde kadrosuna katıldığı Real Madrid'de sezonun sonuna doğru formayı kapan Arda Güler, 4 maçta 3 gollük peformansıyla gelecek sezon eflatun beyazlı takımın en önemli isimlerinden biri olacağının sinyallerini verdi.

Gözler Şampiyonlar Ligi finalinde

LaLiga'da sezonu çifte kupayla kapatacak olan Real Madrid, sezonun 3. kupası için gözünü Borussia Dortmund ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi finaline çevirdi.

Luka Modric takımda kalacak mı?

Öte yandan İspanyol devinde kulübün sembol isimlerinden biri haline gelen 38 yaşındaki Luka Modric'in takımdaki geleceği merak konusu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat orta sahanın bir yıl daha takımda kalması beklenirken henüz resmi bir açıklama gelmedi.

O haberler Arda Güler'i rahatsız etti

Öte yandan İspanyol basınında yer alan, Luka Modric'in gelecek sezon da takımda devam etme ihtimalinden daha fazla süre almasını engelleyeceği nedeniyle rahatsız olduğu şeklinde haberlerin milli futbolcu Arda Güler'i rahatsız ettiği ve genç futbolcunun bu nedenle Modric ile görüştüğü ileri sürüldü.    

Arda'dan Modric'e: "Eğer kalırsan..."

Real Madrid Exclusivo'da yer alan habere göre Arda Güler, basında yer alan haberlere öfkelenerek soluğu Modric'in yanında aldı. Milli futbolcu, tecrübeli futbolcuya haberlerde iddia edilenin tam tersi düşündüğünü belirterek, "Eğer kalırsan, gelişmeye devam etmeme yardımcı olacaksın." dedi. 

"Arda Güler için harika bir haber olacak"

Haberde ayrıca, Modric'in kulüpte 1 yıl daha kalmasının, sadece Modric ya da kulüp için değil, aynı zamanda taraftarlar ve Arda Güler için de harika bir haber olacağı vurgulanırken, Modric soyunma odasındaki en önemli oyunculardan biri ve yedek olarak bile takım için anahtar bir role sahip yorumunda bulunuldu.

Senin için hazırladığımız haberler