'O hareketi yapıyorsa Fenerbahçe'nin futbolcusu değil'

07.03.2020 - 22:04 | Son Güncellenme: 07.03.2020 - 22:54

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Denizlispor maçını değerlendirdi. Süper Lig’de bugün ayrıca Göztepe - Başakşehir ve Gaziantep FK - Trabzonspor karşılaşmaları da oynandı. Bu maçlara dair yorum yapan Toroğlu, hakem kararları ve tartışmalı pozisyonları da konuştu.

'O hareketi yapıyorsa Fenerbahçe'nin futbolcusu değil'

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Denizlispor maçının ardından A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Süper Lig’de günün diğer maçlarına dair de konuştu. 

 

Tartışmalı pozisyonlar ve hakem kararlarını değerlendiren Toroğlu, şunları söyledi:

''Başakşehir her şeyiyle takım''

Göztepe - Başakşehir, Gaziantep FK - Trabzonspor ve diğer tarafta da Liverpool maçını izledim. Fenerbahçe maçını da izledim. 6 takım izledim. Fenerbahçe maçında şampiyonluğa giden takım yok ama adı var. Bunlar arasında Başakşehir hakikaten her şeyiyle takım.

Trabzonspor’da bir tuhaflık var. Hakem falan var ama, futbolcular 1-0 öne geçiyorlar, halı saha oynamaya başlıyorlar. Şampiyonluğa gidiyorsan işi bitir. Yönetim bildiri yayınlayacağına içeriye baksın. Acaba teknik adam yeterli mi?

'Trabzonspor havasında değil'

Trabzonspor ikiyi, üçü atsın atabiliyorsa. Atamazsan duman olursun. Trabzonspor havasında değil. Arkadan Galatasaray geliyor. Başakşehir, Liverpool havasında top oynadı. 3-0 bitti maç ama 6 olurdur. Demba Ba iyi işler yaptı ama gol kaçırdı.

Fenerbahçe Stadı’nda kombinelerin tamamış boş, kale arkaları dolu. Bu şunu gösteriyor, yanlış işler yapıyorsunuz. Kombineler boşsa tatmin etmiyorsunuz adamı.

Adam asker selamı veriyor, kafasına su atıyorsunuz. Bari orada atmayın. Selamı veren adam da Türk değil. Ayıptır ya. 

Denizlispor’un penaltı pozisyonu hakkında...

Tolgay Fenerbahçe’de oynarken bu hareketi yapıyorsa Fenerbahçe’nin futbolcusu değil demektir. Yanındaki oyuncular da karara bir tepki göstermiyor.

'Fenerbahçe’nin sayılmayan golünde faul yok'

Fenerbahçe’nin sayılmayan golünde faul yok. Türkiye’de artık dokununca gidilmeye başlandı. Mustafa Yumlu bu pozisyonda düşüyorsa maşallah. İnanılmaz futbol sahtekarlığına başlandı. Bu karardan düşeceksen yürü git, oynama.

Denizlispor gole sevinirken o maddeyi atan adam ahlaksız. Ayıp bir görüntü. Rodallega’dan o çakmağı atan adam namına milyon kere özür diliyorum. Gözüne gelse ne olacak? Kör olsa ne olacak değer mi? 

Senin için hazırladığımız haberler