ÖZEL- Seleznov'dan Galatasaray açıklaması!

11.12.2018 - 17:51 | Son Güncellenme: 12.12.2018 - 13:26

ÖZEL- Seleznov'dan Galatasaray açıklaması!

Bu sezon Bafetimbi Gomis ile yollarını ayırmasının ardından gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, devre arasında kadrosuna  en az iki golcü katmak istiyor.

Sezon başı olmamıştı, devre arasında geliyor!

Galatasaray'ın sezon başı transfer döneminde son 1 saat kala Akhisarspor'dan istediği ancak Akhisarspor'un transferine izin vermediği Ukraynalı golcü Yevgen Seleznov, sarı-kırmızılı kulübün devre arası transfer listesindeki adaylardan biri.

Ege temsilcisi Akhisarspor'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Seleznov'un kadro dışı bırakılmasının ardından transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken, en ciddi aday ise Galatasaray...

Mali anlamda sıkıntılar yaşayan Galatasaray'ın ise bu transferi gerçekleştirebilmek için takas yöntemini devreye sokması bekleniyor. 

Seleznov için takas formülü!

Seleznov transferi için takasta kullanılacak iki isim ise sezon başı transfer döneminde Galatasaray'a Akhisarspor'dan katılan Muğdat Çelik ve pek sık forma şansı bulamayan Ahmet Çalık.

Seleznov açıkladı! Galatasaray...

Yevgen Seleznov ise Galatasaray'da forma giymeye sıcak bakıyor. Ukraynalı golcü, Ajansspor'a yaptığı açıklamada ''Yeni kulübümün neresi olacağını şu an için bilemeyiz. Galatasaray'dan teklif gelirse, ben de tabii ki Galatasaray forması giymeyi isterim''  ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Seleznov'un menajeri ile görüştü!

Galatasaray yönetimi, Seleznyov transferi için resmi adımı  da attı. Sarı-Kırmızılılar, Ukraynalı golcünün menajeriyle bir araya geldi. Yapılan görüşme çok olumlu geçerken, Seleznyov'un bu teklife 'evet' yanıtını verdiği öğrenildi.

Akhisarspor'da kadro dışı kaldı!

Ege Temsilcisi Akhisarspor'da, geçtiğimiz günlerde yapılan bir antrenman sırasında takım arkadaşı Josue ile kavga eden Yevhen Seleznyov, teknik direktör Cihat Arslan tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

33 yaşındaki golcü Yevgen Seleznov ise, kariyerinde Dnipro, ve Shaktar Donetsk gibi takımların formasını giydi. Türkiye'deki futbol macerasına Karabükspor ile başlamıştı. Burada attığı 18 gol ile dikkatleri çekmiş, ardından Akhisarspor'un yolunu tutmuştu. 

Gomis'in takımdan ayrılmasının ardından eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray yönetimi, devre arası transfer döneminde en az iki forvet alarak Fatih Terim'in elini rahatlatmak istiyor.

Albayrak, eleştirilere cevap vermişti...

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Gomis hakkında gelen eleştirilerin ardından geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Albayrak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben Galatasaray menfaatlerini düşünmek mecburiyetindeyim. Sizler bizi bunun için seçtiniz. Biz yönetime gelmeden önce parasını alamadığı için Kayseri deplasmanına gitmemişti. Sonra İstanbul’daki maçta gol attıktan sonra paranın sorun olmadığını işaret ederek, formayı göstermişti. Bana Gomis'i kimse anlatmasın.''

Fatih Terim de sessizliğini bozdu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda karşılaşacağı Porto maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Gomis hakkında konuştu.

Tecrübeli teknik adam, kendisine sorulan 'Galatasaray, Gomis takımda kalsaydı ligde ve Avrupa'da farklı bir konumda olur muydu?' sorusunu şöyle yanıtladı:

''Koca bir takımı bir oyuncuya bağlamak doğru değildir. Gomis'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ama Gomis'in yerine iyi oyuncu alınacağı söylendiği için biz de onay verdik. Ayrıca satmadan alamayan bir takımdan bahsediyoruz. Her bonservissiz oyuncu da bonservisi yok diye size uygun olmuyor. Teknik heyet 'Evet' demeseydi diyorlar. Galatasaray'ın menfaati neyse teknik heyet 'Evet' der. Gomis iyi bir golcü. Olsaydı bazı şeyler değişebilirdi, bu gerçeği inkar etmemeliyiz. Bu gruptan çıksaydık, kimsenin aklına bu gelmezdi. Kötü sonuçlar olunca doğal olarak bazı şeyler eleştirilmelidir" 

Bu gelişmelerin üzerine Galatasaray'ın devre arasında forvet transferi yapmasına kesin gözüyle bakılırken, en ciddi adaylardan biri ise Akhisarsporlu Yevhen Seleznov olarak dikkat çekti.

Bu sezon savunma hattında sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşayan ve ligde zor günler geçiren Akhisarspor ise Ahmet Çalık'ı kadroda görmeye sıcak bakıyor.

Muğdat Akhisarspor'a dönüyor!

Seleznov takası için düşünülen bir başka oyuncu ise Akhisarspor'dan geçtiğimiz transfer döneminde sarı-kırmızılı takıma katılan Muğdat Çelik...

Senin için hazırladığımız haberler