O isim kadroya alınmadı! Beşiktaş’a mı geliyor?

13.01.2019 - 01:57 | Son Güncellenme: 13.01.2019 - 01:57

 Transferde adı Beşiktaş ile anılan Bartosz Bereszynski, takımı Sampdoria’nın Milan ile karşılaştığı maçta 23 kişilik kadroya alınmadı.

İtalya Kupası’nda Sampdoria, Milan ile karşılaştı. Beşiktaş’ın sağ bek adaylarından Polonyalı oyuncu Bereszynski, bu maçın kadrosuna dahil edilmedi.

Bartosz Bereszynski Beşiktaş’a transfer olacak iddiası…

Transferde Isimat-Mirin ve Burak Yılmaz’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ın, sağ bek için Serie A ekibi Sampdoria forması giyen Bereszynski ile ilgilendiği iddia edilmişti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bereszynski'yle FaceTime'da görüştüğü de iddia edilmişti.Polonyalı oyuncunun siyah-beyazlı takımı Instagram’da takip etmeye başlaması bu iddiaları güçlendirmişti.

Bartosz Bereszynski kimdir?

Kariyerine Lech Poznan altyapısında başlayan Bereszynski, daha sonra Warta Poznan ve Legia Warszava gibi takımlarda forma giydi. 26 yaşındaki Polonyalı sağ bek, 2017 yılında 1.5 milyon Euro karşılığında Serie A ekini Sampdoria’ya transfer oldu.

Bartosz Bereszynski’nin kariyer istatistikleri ve bonservis bedeli

Bereszynski, bu sezon İtalya Serie A’da Sampdoria formasıyla 19 maça çıktı. Polonyalı oyuncu, bu maçların tamamında  ilk 11 başlarken, 1 asist yaptı ancak gol katkısı olmadı. Bereszynski’nin bonservis bedeli Transfermarkt verilerine göre 11 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler