Paranaense-Corinthians Maçında Kırmızı Kart Gören Roni, Vitor Pereira'yı Çıldırttı

Akın Ungan
17.06.2022 - 11:23 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 14:26

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Corinthians'ın başında çıktığı Paranaense maçında çılgına döndü. Kırmızı kart gören oyuncusunu sert şekilde uyardı.

Paranaense-Corinthians Maçında Kırmızı Kart Gören Roni, Vitor Pereira'yı Çıldırttı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile yollarını ayırarak, Brezilya'nın Corinthians takımına giden Vitor Pereira, Paranaense deplasmanında adeta çılgına döndü. Kırmızı kart gören futbolcusuna sinirlenen teknik adam, oyuncusunu sert şekilde uyardı.

Brezilya Serie A Ligi'nin 12. haftasında Paranaense'ye konuk olan Corinthians, 5. dakikada Guedes ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçse de 82. dakikada Terans ile gelen penaltı golüne engel olamadı ve sahadan 1-1 beraberlik ile ayrıldı.

71'de kırmızı geldi, Pereira çılgına döndü

Mücadelenin 71. dakikasında oyun durmuşken rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart görerek oyundan atılan Roni, hocasını adeta çıldırttı. Bu duruma oldukça sinirlenen Vitor Pereira, öğrencisinin üzerine yürüdü.

İlgini Çekebilir
Derbi sorusu Pereira'yı kızdırdı: Tankla havaalanına gittim
Habere Git

Yılmaz Vural'a benzettiler

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'nın Roni'ye karşı yaptığı bu davranış, Brezilya basınında gündeme oyurdu. Portekizli'nin, kendi oyuncusuna yaptığı hareketi gören Türk futbolseverler ise Pereira'yı Yılmaz Vural'a benzetti.

Senin için hazırladığımız haberler