Wast Ham, David Moyes'e Fenerbahçeli Attila Szalai için söz verdi

10.02.2022 - 10:52 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 10:56

Fenerbahçe'nin Avrupa'nın bir çok kulübünün takibinde olduğu bilinen Macar stoperi Attila Szalai hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Wast Ham, David Moyes'e Fenerbahçeli Attila Szalai için söz verdi

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Güney Kıbrıs ekibi Apollon Limassol'dan 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği 24 yaşındaki savunmacı, hem sarı lacivertli formayla hem de Macar Milli Takımı'nda gösteridiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı.

Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Chelsea başta olmak üzere, İtalya ve İspanya'dan da bir çok takımın ilgilendiği Attila Szalai'yi beklediği bonservis bedeli gelmediği takdirde satmama kararı almıştı.

İngiliz basınında yer alan yeni bir iddiaya göre Premier Lig ekibi  West Ham United, teknik direktörü David Moyes'e flaş bir transfer sözü verdi.

İlgini Çekebilir
Vitor Pereira yatarak Fenerbahçe'den para kazanıyor! İşte o rakam...
Habere Git

David Moyes'e Attila Szalai'yi söz verdiler

İngiltere'de sezonun sürpriz takımları arasında yer alan ve ligde 4. sırada bulunan West Ham ligi bu sıralama bitirirse gelecek sezon şampiyonlar liginde mücadele edecek. İngiliz ekibi bu ihtimali göz önünde bulundurarak gelecek sezonun transfer çalışmaları na da başladı.

20 milyon Euro'luk teklif

West Ham yönetimi teknik patronu David Moyes'e Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki Macar stoperi Attila Szalai transferi için söz verildi. İngiliz ekibi yaz döneminde genç stoper için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Ada basınındaki haberlere göre bu transfer için 20 milyon euro civarında bir rakam gözden çıkarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler