O transferde Felipe Melo devreye girdi! Yıldız futbolcuyu Galatasaray'a getirecek

14.08.2024 - 09:27 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 13:06

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipo Melo, sarı kırmızılı takımın transfer gündemindeki Jhon Arias için devreye girdi. İşte detaylar...

O transferde Felipe Melo devreye girdi! Yıldız futbolcuyu Galatasaray'a getirecek

AJANSSPOR - HABER

Fildişi futbolcusu Wilfried Zaha'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, yıldız oyuncunun yerini doldurmak için harekete geçti.

Sarı kırmızılıların hedefindeki isim Brezilya ekibi Fluminense'nın 26 yaşındaki Kolombiyalı yıldızı Jhon Arias oldu.

Felipe Melo, Arias'a Galatasaray'ı anlattı

Galatasaray, bu transfer için Jhon Arias'ın takım arkadaşı, eski futbolcusu Felipe Melo'yu devreye soktu. AS Colombia'nın haberine göre; Felipe Melo, Arias'a uzun uzun anlattı Galatasaray'ı anlattı ve tüm konular hakkında bilgi verdi.

Arias, yönetimden Galatasaray'a gitmek için izin istedi

Daha önce Zenit'ten gelen teklifi kabul etmeyen Arias'ın, büyük sevgi ve saygı beslediği takım kaptanı olan Felipe Melo'nun verdiği bilgilerin ardından Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı ve Fluminense yönetimden transferi için izin istediği belirtildi.

Galatasaray'dan 10 milyon Euroluk teklif

Haberin detayında, Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız için Fluminense'ye 10 milyon euroluk bir teklif sunduğu, Brezilya ekibinin bu teklifi yeterli bulmasa da oyuncunun gitmek istemesinin nedeniyle anlaşmaya mecbur kalabileceği ifade edildi.

Hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek

Transferin bu hafta içinde netlik kazanacağı ve 26 yaşındaki futbolcunun hafta sonuna kadar İstanbul'da olacağı belirtildi.

Piyasa değeri 14 milyon Euro

Güncel bonservis değeri 14 milyon euro olan Jhon Arias, Fluminense’nin en etkili hücum kozları arasında yer alıyor. Kolombiyalı futbolcunun 176 resmi maçta 36 gol, Piyasa değeri 14 milyon Euroti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler