O transferi Guti bitirecek!

02.01.2019 - 10:45 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 13:52

O transferi Guti bitirecek!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, sağ bek transferinde Bursaspor'un eski yıldızını gündeme aldı. Bu transferde Guti, önemli rol oynayacak.

Advincula transferinde Guti belirleyici olacak

Sabah'ta yer alan habere göre; Rayo Vallecano'da oynayan 28 yaşındaki Perulu yıldız Advincula'yı Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlüğünü yapan Guti Hernandez ikna edecek. Oyuncu gelecek sezon için düşünülüyor.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor

Beşiktaş'ta yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyor.

Sağ bek için aday Luis Advincula

Siyah-Beyazlılar sağ bek mevkii için son olarak 2016-17 sezonunda Bursaspor forması giyen Luis Advincula'yı listeye dahil etti.

Transfer için gözler Guti'de

Bu işi bitirme görevi ise Siyah-Beyazlı takımda Teknik Direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan İspanyol Guti Hernandez'e verildi.

Advincula'nın bonservisi Tigres takımında

Guti, İspanya'da Rayo Vallecano'da kiralık oynayan ve bonservisi Meksika'nın Tigres takımında olan 28 yaşındaki Peruluyu ikna etmeye çalışacak.

Rayo Vallecano'dan Advincula transferi için gelecek sezon planlaması

Beşiktaş devre arasında bu transferi noktalamak istiyor ancak; Rayo Vallecano ile kiralık sözleşmesi olan yıldız futbolcu gelecek sezon için düşünülüyor.

Advincula'nın bu sezonki performansı

Advincula, bu sezon Vallecano'da 16 maçta 1361 dakika görev aldı ve 1 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.

Taraftarlar Gökhan Gönül'ün performansını yetersiz buluyor

Bu arada Beşiktaş'ta taraftarlar, Gökhan Gönül'ün performansı sebebiyle sert eleştirilerde bulunmuş ve tecrübeli ismin yetersiz kaldığı görüşünü sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla yönetime duyurmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler