Işıtan Gün’ün tweet'leri Burak Elmas'ın sonunu hazırladı

28.03.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 10:54

Galatasaray'da başkan Burak Elmas genel kurul tarafından ibra edilmedi. Işıtan Gün'ün paylaşımları ve Burak Elmas'ın yöneticisine sahip çıkması tepkiyi artırdı. İşte detaylar...

Işıtan Gün’ün tweet'leri Burak Elmas'ın sonunu hazırladı

Galatasaray'da olağan genel kurulda Burak Elmas ve yönetimi mali yönden ibra edilse de idari yönden genel kurulun onayını alamadı. Bu gelişme sonrasında sarı kırmızılı kulüpte 30 gün içerisinde seçim yapılacak.

Hürriyet'in haberine göre Yönetim Kurulu üyesi Işıtan Gün’ün ortaya çıkan tweet’leri bir anlamda başkan Burak Elmas ile yönetiminin bu sonuçla karşılaşmasında büyük rol oynadı.

İbrasızlığın gerekçesi olarak birçok konu sayılabilir. Ancak toplantıda yaşananları da göz önüne alırsak en önemli neden Işıtan Gün!

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Burak Elmas'a kırmızı kart
Habere Git

KRİZ YÖNETİLEMEDİ

Işıtan Gün’ün bu paylaşımlarına karşın Galatasaray ’daki görevine devam etmesi, başkan Elmas’ın herhangi bir aksiyon almaması genel kurul üyelerinin en çok tepki gösterdiği nokta oldu. Hele ki kadın üyeler...

Başkan Burak Elmas bu krizi kritik toplantıda da iyi yönetemedi. Ortaya çıkan tweet’lere karşın Işıtan Gün’ü görevden almayan Elmas, toplantıda da yöneticisini ‘koruyan bir tavır’ sergileyerek tepki çekti.

Genel kurul üyesi Begüm Özkan'ın, Işıtan Gün'e gösterdiği tepki, yaptığı konuşma salondan büyük destek aldı.

SAHİPLENDİ TEPKİ ÇEKTİ

Özkan’ın konuşmasının hemen ardından stratejik hataya imza atan Elmas, genel kurulun tansiyonunu düşürmek ve eleştirilere hak vermek yerine “Işıtan Gün’e yapılan bu suçlamaları kabul etmiyorum” diyerek tepkilerin hedefindeki ismi koruyan bir sahiplenen tavır sergiledi. Bu da kendisine karşı oluşan geniş cepheyi zirveye ulaştırdı. Elmas açıklamaları ile daha uzlaşmacı bir yaklaşımda bulunabilirdi.

Senin için hazırladığımız haberler