Panathinaikos'un Evinde Saha Olayları Patladı! Hükmen Şampiyon Olmypiakos...

16.06.2023 - 10:48 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 12:01

Yunanistan Ligi final serisi 4. maçında Panathinaikos BC taraftarı büyük olaylar çıkardı. Durdurulan maçın ardından hükmen galip kararıyla şampiyon Olympiakos oldu.

Panathinaikos'un Evinde Saha Olayları Patladı! Hükmen Şampiyon Olmypiakos...

AJANSSPOR-HABER

Yunanistan Ligi final serisinin 4. maçında ezeli rakipler Panathinaikos BC ve Olympiakos, OAKA'da karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük tribün olaylarına sahne oldu ve 1 saatten fazla ara verilmek durumunda kaldı. Olayların yatışmaması nedeniyle hakemler hükmen Olympiakos'u galip ilan etti.

Olympiakos, OAKA'da şampiyon oldu

Maçın hükmen bitirilmesinin ardından 5 maçlık seride 3-1 öne geçen Olympiakos ezeli rakibinin evinde ligde üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

Fark 30'a vurdu çarşı pazar karıştı

3.çeyreğin son 3 dakikasına 63-35 Olympiakos üstünlüğü ile girilirken Panathinaikos taraftarı rakip bench'e sis ombası ve meşale gibi sporcu sağlığını tehdit edebilecek objeler fırlatmaya başladı. Bu olaylar sonrası hakemler oyuncuları soyunma odasına gönderirken holinganlar bulundukları koltuklar söküp etrafa fırlatarak saldırılara devam etti.

İlgini Çekebilir
Efes kazandı! Sinan Erdem'den Ataman'a veda...
Habere Git

Ergin Ataman seyirci desteği olmadan başlayacak

Gelecek sezon itibariyle Anadolu Efes'ten ayrılacak Ergin Ataman'ın çalıştıracağı Panathinaikos BC'nin, sezonun son maçında yaşanan bu olayların ardından ağır cezalara çarptırılması ve tribünlerinin bir süre kapatılması bekleniyor.

Bu sezon 10 maçta 1 kez gülebildiler

Panathinaikos BC bu sezon ezeli rakibi Olympiakos'a karşı tüm kulvarlarda çıktığı 10 maçın 9'unda kaybetti. Bu sezon "Ezeli Düşmanların Derbisi" adı verilen derbi mücadelesinin tarihinde Panathinaikos'un en ağır şekilde ezildiği dönemlerden biri olarak tarihe geçti.

Senin için hazırladığımız haberler