Obertan, Bulgar ekibi ile anlaştı

25.12.2020 - 10:11 | Son Güncellenme: 25.12.2020 - 10:28

Son dakika Erzurumspor transfer haberleri.... TFF Süper Lig takımlarından Erzurumspor'da forma giyen Gabriel Obertan eski takımı Levski Sofya ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Obertan, Bulgar ekibi ile anlaştı

İsa KETHÜDA- AJANSSPOR

TFF Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen ve son Denizlispor maçında 45 dakika sahada kalan Gabriel Obertan eski takımı ile anlaşmaya vardı.

1 yıllığına anlaştı

Bulgar basınında yer alan haberlere göre; Levski Sofya'nın Fransız orta saha oyuncusuna 1 yıllık sözleşme teklifi ettiği, oyuncunun bu teklifi kabul ettiği ve ocak ayında Erzurumspor'dan ayrılıp eski takımına geri döneceği belirtildi. 

Obertan gitmek istiyor

Haberde, Bulgar ekibinin oyuncunun maaşını sınırlı tutacağı ancak sponsorluk anlaşmasından sonra bu sorunun giderileceği ifade edildi. Maviler'in 6 Ocak'ta kampa gideceği ve Obertan'ın da Erzurumspor ile yollarını ayırmasının ardından kampa katılacağı kaydedildi.

Ayrıca, Obertan'ın da kendisinin Bulgaristan'a dönmek istediği, hatta Levski Sofya kulübüyle görüştüğü ve transfer sürecini de iş adamı Spas Rusev ve teknik direktör Slavisa Stojanovic'in de yürüttüğünü daha önce duyurmuştuk. Haberi okumak için >> (Obertan, Erzurumspor'dan ayrılıyor mu?)

 

2 gol 1 asist

Öte yandan Erzurumspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2021 yılına kadar devam eden 31 yaşındaki oyuncu bu sezon forma giydiği 13 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler