Obi Mikel Trabzonspor'dan ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi!

30.08.2019 - 15:40 | Son Güncellenme: 30.08.2019 - 16:02

Obi Mikel Trabzonspor'dan ayrılıyor mu? Menajerinden açıklama geldi!

Trabzonspor forması giyen John Obi Mikel ve Abdülkadir Ömür, Beşiktaş’ta oynayan Dorukhan Toköz gibi futbolcuların temsilciliğini yapan Necdet Ergezen Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı. Obi Mikel Trabzonspor’dan ayrılıyor mu? Abdülkadir Ömür’e transfer teklifi var mı? Dorukhan Toköz’ü Monaco istiyor mu? İşte bu soruların yanıtını Ergezen açıkladı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Necdet Ergezen’in açıklamaları şu şekilde:

Necdet Ergezen: "Obi Mikel ayrılmıyor, çıkan haberler kötü niyetli"

Obi Mikel şu anda Trabzonspor’da. Takımla beraber Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gelecek. Trabzonspor’un futbolcusu ve maça odaklandı. Haber kaynağı gazetecilere kaynağı sorulmaz ama spekülatif haberler için sanırım sorulması gerekiyor. “Trabzonspor’da deprem” diye bir haber yayınlandı. Özel hayatıyla ilgili herhangi bir insanın koskoca bir camiaya ve takım için deprem olarak lanse edilmesine anlam veremiyorum. Kötü niyet olarak adlandırıyorum.

"İddialar saçma sapan, Obi Mikel'in ayrılma durumu yok"

Belli bir yaşa gelmiş ve üst düzeyde oynamış oyuncuların katıldıkları milli takım turnuvaları sonrası tatil yapmaması, kamp yapmaması bir takım problemleri getirebilir. Bu tip oyuncularda form tutma durumu 4-5 haftaya çıkabiliyor. Trabzonspor taraftarlarının Obi Mikel’e tavrı var. Fakat; şu anda konumuz Obi Mikel’in performansı değil. Saçma sapan bir iddia ortalığı karıştırdı. İddiaları saçma sapan buluyorum. Haberin yansıması, Obi Mikel’in performansıyla ilgili değil. Performansıyla ilgili eleştiriler olabilir. Bu işin içinde var. Kimsenin karşı çıktığı yok. Ama günün sonunda farklı bir başlık altında bir haber uyduruldu. Yönetime talepte bulundu diye altı doldurulmaya çalışılmış. 2 kritik maç öncesi suyu bulandırmayı iyi niyetli bulmuyorum. Ayrılma durumu yok, Trabzonspor yönetimiyle de görüşmedi.

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Teklifler var mı?

Abdülkadir Ömür bu sezon Trabzonspor’da. Bir sürpriz olmaz. Trabzonspor’un başarısı için mücadele edecek. Önümüzdeki sene inşallah daha büyük teklifler gelirse Avrupa defteri açılabilir. Liverpool ve Atletico Madrid’den resmi bir teklif gelmedi. Resmi olarak teklif gelmediğinde ciddiye almıyorum. Tabi ki arayanlar var. Önemli olan resmi teklif.

"Dorukhan Toköz takip ediliyor ama teklif yok"

Şu an için Dorukhan Toköz için bir teklif yok. Ama 1 gün sonra ne olur bilemiyoruz. Monaco ilgileniyor diye bir şey söyleyemem. Çıkış yapan bir oyuncu. Beşiktaş gibi bir kulüpte forma şansı buldu ve bırakmadı. Üstüne milli takım performansı göz doldurdu. Avrupa kulüpleri takip ediyor. Bu transfer bir süreçtir. 1 sezonluk performansa göre değil, istikrara göre yapılıyor transfer.

"Dorukhan Toköz, Avrupa'ya gitmek isteyebilir"

Üst düzey liglerden biri olursa Dorukhan tabi ki Avrupa’ya gitmek isteyebilir. Fakat; şartlar çok önemli. Değişik değişik, transferi belirleyen faktörler var. Beşiktaş şimdi pozitif olur, yarın olmaz. Hoca kararı, yönetim kararı… Oluşabilecek bir sakatlık, transfere zaman kalmaması gibi değişken faktörler var.

Senin için hazırladığımız haberler