Fenerbahçe Beko 72-73 KK Partizan (Maç Sonucu)

Burak Alaca
22.12.2022 - 22:40 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 00:26

Euroleague'de Fenerbahçe Beko, Partizan'a 73-72'lik skorla mağlup oldu ve mağlubiyet serisi 3 maça çıktı. Aleksa Avramovic 3.0 saniye kala attığı serbest atışla maçı Partizan'a kazandırdı.

Fenerbahçe Beko 72-73 KK Partizan (Maç Sonucu)

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları Euroleague'in 15. haftasında Fenerbahçe Beko, Partizan'ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda ağırladı. Baştan sona çekişmeye sahne olan maçı Partizan, Aleksa Avramovic'in 3.0 saniye kala attığı serbest atışla 73-72 kazandı. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 10 galibyette kalırken, Sırp ekibi 6. kez kazandı.

Dimitris Itoudis: "Küçük detaylarla kaybettik"

Maç sonu röportajını kısa tutan Fenerbahçe Beko Koçu Dimitris Itoudis " Partizan'ı tebrik ederim. Ayrıca taraftara da teşekkür ederim. Bugün maçın sonucunu küçük detaylar tayin etti." dedi.

Zeljko Obradovic: "Herkesi yenebiliriz"

KK partizan Koçu Zeljko Obradovic maç sonu demecinde "Şans bizim yanımızdaydı. İki takımında kazanma şansı vardı. Bugün lideri yendik. Maç boyu konsantrasyonumuzu koruduk, maçın içinde kaldık. Lideri yenerek herkesi yenebileceğimizi göstermiş olduk." dedi.

İlgini Çekebilir
Ataşehir'de duygusal gece!
Habere Git

Partizan temsilcilerimize ters geldi

Zeljko Obradovic yönetimindeki KK Partizan geçen hafta Anadolu Efes karşısında geriden gelerek aldığı 82-79'luk galibiyetin ardından, bugün de Fenerbahçe'yi son anlarda öne geçip devirdi. 

Oyunculardan büyük fedakarlık

Fenerbahçe Beko'da sakatlıktan yeni dönen Scottie Wilbekin ve Dyshawn Pierre tam olarak hazır olmasa da karşılaşmada süre aldılar. Kasık sakatlığı sebebiyle önümüzdeki hafta ameliyat olacak olan pivot Tonye Jekiri ise Jonathan Motley'nin yokluğunda bugün 18 dakika süre aldı.

Efsaneye çicekli karşılama

Fenerbahçe, maç öncesi takıma 2016-2017 sezonunda Euroleague şampiyonluğu getiren efsane koç Zeljko Obradovic ve ekibine çicek hediye etti. Taraftarlar şu an Partizan'ı çalıştıran deneyimli koçu salonda çoşkuyla karşıladı.

İlgini Çekebilir
Türk Basketbolu'ndan Sinan Güler geçti!
Habere Git

Sakatlıklar kötü etkiledi

Fenerbahçe Beko kasım ayının ortasında başlayan sakatlık dalgasından kötü etkilendi. Dyshawn Pierre, Scottie Wilbekin, Jonathan Motley gibi isimler sakatlık sebebiyle birden fazla maç kaçırırken Fenerbahçe son 4 maçında 3 kez kaybetti ve liderlik koltuğunu tehlikeye attı.

Fenerbahçe İtalya deplasmanına gidiyor

Fenerbahçe Beko, Euroleague'in 16. haftasında 30 Aralık Cuma günü İtalya'da Virtus Bologna'nın konuğu olacak. Saat 22.30'da başlayacak karşılaşma S Sport ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Periyotlar

  1.Çeyrek 2.Çeyrek 3.Çeyrek 4.Çeyrek
Fenerbahçe Beko 19 37 57 72
Partizan 16 33 51 73
İlgini Çekebilir
"Itoudis'in varlığı beni çeken şey oldu"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler