Obradovic: "Bu başarı onlar sayesinde"

21.02.2016 - 22:38 | Son Güncellenme: 21.02.2016 - 22:38

Bursa'da düzenlenen FIAT Erkekler Türkiye Kupası'nın finalinde Darüşşafaka Doğuş'u 67-65 yenen Fenerbahçe'de Başantrenörü Obradovic; "Oyuncularımı çok önemli bir kupayı kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Bu başarı onlar sayesinde geldi" dedi...

Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle maçın son saniyelerinin çok çekişmeli geçtiğini anımsatarak, önce Darüşşafaka Doğuş'un son saniyelerde sayı bulduğunu, ardından buna bitime 2 saniye kala Bogdanovic ile karşılık verdiklerini kaydetti. 

Darüşşafaka Doğuş karşısında sezonun en önemli maçını oynadıklarını anlatan Obradovic, şunları kaydetti: 

"Son periyotta kendi seviyemize göre oynayamadık. Hem hücumda hem de savunmada çok kötüydü. Buna rağmen takım mücadele etti. Oyuncularımı çok önemli bir kupayı kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Bu başarı onlar sayesinde geldi. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer sağladılar. Onlar bizim çok önemli bir parçamız." 

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti de sözlerine kupayı kazanan Fenerbahçe teknik heyeti, oyuncuları ve camiasını kutlayarak başladı. 

Türk basketbolseverlerin son 4-5 gündür çok keyifli bir turnuva izlediğini anlatan Mahmuti, "Oyuncularımı bugünkü performanslarından dolayı kutluyorum. Son saniye basketiyle kupa Fenerbahçe'nin oldu. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler