Obradovic: 'Bu seviyede 21 top kaybı imkansız'

05.04.2018 - 23:04 | Son Güncellenme: 05.04.2018 - 23:04

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Unicaja Malaga maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Öncelikle maçı değerlendiren Obradovic, “İlk yarı ve ikinci yarı çok farklı oynadık. Aslında maçı başladığımız şekilde bitirdik. Bu seviyede 21 top kaybı imkansız. Play offlar başlamadan önce çok net değişmesi gereken şeyler gördüm. Hazırlık için vaktimiz var ama şu anda lige konsantre olmalıyız. Normal sezonu ikinci sırada bitirdik ve saha avantajını elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarınki maçların sonucunu görüp, rakibimizi bekleyeceğiz. Malaga tüm sezon oynadığı gibi çok güzel oynadı. İyi takım olduklarını takımıma söylemiştim. İlk 8’de olmayı hak eden bir takım. Bu akşamki performansları için tebrik ediyorum.” dedi.

Taraftarlara da teşekkür eden Zeljko Obradovic, “Güzel atmosferden dolayı taraftara teşekkür ediyorum ve cumartesi akşamı Trabzonspor ile oynayacağımız maça da bekliyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Plaza: "Onlara karşı oynamak kolay değil"

Unicaja Malaga Başantrenörü Joan Plaza ise kazanmayı hak ettiklerini dile getirdi.

Avrupa Ligi'nde bu sezon iyi bir sene çıkardıklarını aktaran Plaza, "Bizim de play-off hayalimiz vardı. Bu lige Avrupa Kupası'nı kazanarak geldik. Bu sene bizim için zorlu bir süreçti. Çok şey öğrendik. Hiç transfer yapmadan sezona başladık ve sezon sonuna kadar iyi mücadele ettik. Fenerbahçe Doğuş kupanın favori takımlarından. Onlara karşı oynamak kolay değil. Dördüncü çeyrek hariç bütün maç öndeydik. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler