Zeljko Obradovic'in yeni transferi: Dallas Moore

24.07.2021 - 14:16 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 14:22

Son dakika basketbol haberleri... Zeljko Obradovic'in Partizan'ı, son olarak Dallas Moore'la anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Zeljko Obradovic'in yeni transferi: Dallas Moore

AJANSSPOR - HABER

 

Sezon başında Sırbistan'ın ve Avrupa'nın sayılı koçlarından Zeljko Obradovic'i takımın başına getiren Partizan yönetimi, yaz transfer sezonunda şimdiye dek onca Euroleague kalitesinde isimle anlaştı. Ettore Messina'nın Olimpia Milano'sundan Zach LeDay ve Kevin Punter'ı kapan ekip, en son ABD'li oyun kurucu Dallas Moore'u renklerine bağladı. 

Partizan'da hedef Euroleague

Önümüzdeki yıl 7DAYS EuroCup'ta mücadele etmeye hazırlanan Partizan, şimdiye dek Kevin Punter, Zach LeDay, Rodions Kurucs, Aleksa Avramovic gibi Euroleague kalitesinde ismi takıma katmayı başardı. Sırp ekibi, ABD'li Dallas Moore'la da anlaşarak 5. transferi duyurmuş oldu. Takımın nihai hedefi, EuroCup'ta final görüp EuroLeague biletini almak. 

Dallas Moore'un istatistikleri

Geçtiğimiz yıl Çin ekibi Guangzhou'da forma giyen Moore, 27.4 sayı, 3.7 ribaunt, 5.7 asist ve 1.5 top çalma ortalamalarıyla oynamıştı. 27 yaşındaki basketbolcu, 2020-21 sezonunu %41.7 üçlük isabet oranı ile tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler