Zeljko Obradovic, Galatasaray Odeabank derbisi sonrası konuştu!

04.03.2018 - 15:35 | Son Güncellenme: 04.03.2018 - 15:35

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Odeabank’ı 80-60 yendikleri derbi maç sonrası konuştu. Obradovic, oyuncularının bütün maç boyunca savaştığını belirtti. Öte yandan Ahmet Düverioğlu da maça iyi konsantre olduklarının altını çizdi.

“Son çeyrekte her şey değişti”

Çok iyi oynamadıklarını belirten Obradovic, “İlk yarı biraz heyecanlıydık ve iyi oynamadık. Güzel olan maçın başından sonuna kadar takım savaşmaya devam etti. Bütün maç boyunca hep savaştılar. Üçüncü çeyrekte çok daha iyiydik. Yine birkaç kötü karar oldu o çeyrekte. Son çeyrekte her şey değişti. Bunu çok sert ve iyi oynayan bir takıma karşı yaptık. Bahane olmasını istemiyorum çok ama kolay bir durumda değiliz. Madrid’den cuma sabah 9’da geldik. Bütün gece boyunca yolculuk yaptık. O yüzden dün takımı dinlendirmeye çalıştık. Önemli olan konsantre olup, oynamak. Oyuncular güzel reaksiyon verdi. Takımı tebrik ediyorum. Taraftarlara da teşekkür ederim” diye konuştu.

“Maça iyi konsantre olduk”

Önemli bir maç oynadıklarını belirten Ahmet Düverioğlu ise, “Hazırlanmak için çok vaktimiz yoktu. Maça daha konsantre olduk. Takım halinde iyi iş başardık” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler