Obradovic ile görüşen Bologna'dan Djordjevic kararı...

08.12.2020 - 20:07 | Son Güncellenme: 08.12.2020 - 20:09

Virtus Pallacanestro Bologna haberleri... İtalya Ligi takımlarından Virtus Pallacanestro Bologna'dan şaşırtan Aleksandar Djordjevic açıklaması geldi. Dün koç ile yollarını ayıran ve Zeljko Obradovic ile görüşen İtalyan ekibi, bugün Aleksandar Djordjevic ile yola devam etme kararı aldı. Detaylar haberimizde...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

İtalya Basketbol Ligi (Lega Basket Serie A) ekiplerinden Virtus Pallacanestro Bologna, dün yaptığı açıklama ile başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollarını ayırdığını açıklamıştı.

Djordjevic ile devam kararı çıktı

Bugün kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada ise, "2019 Mart ayında Bologna ve Djordjevic arasında başlayan bu serüveni sürdürme konusunda anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri kllanıldı.

Koç Djordevic ve ekibi bugün saat 17:30'daki antrenmanda takımın başında yer aldılar.

Obradovic gündemdeydi

Bilindiği üzere Djordjevic ile dün yollarının ayrılmasının ardından son olarak ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'yu çalıştıran Zeljko Obradovic'in ismi İtalyan ekibi ile anılmaya başlanmıştı.

Ligde kötü, Avrupa'da iyi

Öte yandan Virtus Bologna ligde 9 hafta sonunda 5 galibiyet 4 mağlubiyetle 5. sırada yer aldı. Lider Olimpia Milano'nun ise 10 maçta 10 galibiyeti bulunuyor. EuroCup'ta da mücadele eden Bologna 7 maç sonunda 7 galibiyetle ilk sırada yer aldı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler