Obradovic sürecinde yeni detaylar ortaya çıktı

01.07.2020 - 23:50 | Son Güncellenme: 01.07.2020 - 23:54

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, katıldığı bir televizyon programında Zeljko Obradovic'in takımdan ayrılışıyla ilgili yeni bir detaydan bahsetti.

Obradovic sürecinde yeni detaylar ortaya çıktı

AJANSSPOR - DETAY HABER

Tecrübeli başantrenör Zeljko Obradovic, 7 yıldır çalıştığı Fenerbahçe Beko'dan geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı.

Görüşmeler sonuç vermedi

Ülkesinden bulunan Obradovic, Fenerbahçe'yle görüşmek için İstanbul'a gelmişti. Ancak yapılan görüşmeler sonucunda yolların ayrılması kararı çıkmıştı. Obradovic ayrıca 1 yıl boyunca bir takım çalıştırmayacağını Fenerbahçeli yetkililere bildirmişti.

Aralık ayında istifa etmiş!

Süreç ile ilgili bir itirafta bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Obradovic'in ayrılığıyla ilgili, "Obradovic, Aralık ayında istifasını sundu. 'Vazgeçmemeyi sen bize öğrettin' dedik. 'Kötü bir sezon geçirsen ne olacak, öyle bir kredin var ki' dedik. Hatta belki de Avrupa Ligi'nin en büyük geri dönüşünü yapacaktık. Bazen ne deneseniz olmuyor. İstifanın ardından bize teşekkür etti. Biz bütün planlamamızı hocamızla devam etmek üzerine yapmıştık." ifadelerini kullandı.

Yeni koç arayışları sürüyor

Zeljko Obradovic'in takımdan ayrılmasının ardından Fenerbahçe Beko, yeni sezon planlaması dahilinde takımın başına geçireceği yeni başantrenörü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler