Obradovic: "Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz"

11.01.2020 - 22:56 | Son Güncellenme: 11.01.2020 - 22:56

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 94-83’lük sigortam.net İTÜ Basketbol galibiyetinin ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

İlk olarak karşılaşmayı ve sakatlıktan dönen oyuncuları değerlendiren Zeljko Obradovic, “Oyuncularımıza bakmamız gerekiyordu. Birkaç oyuncumuz 10-15 gündür oynamamıştı. Daha da uzun süre oynamayanlar vardı. Jan Vesely, uzun süredir oynamıyor. James bir aydır, Ahmet ve Joffrey de haftalardır oynamıyor. O yüzden onları görmek çok önemliydi. Sıralamaya baktığımızda sonuncu takıma karşı oynadık ama sezonun ilk zamanlarına göre takımda çok fazla değişiklik vardı. Kaliteli bir basketbol oynadılar. Çok spesifik oynayan bir takım. Özellikle zone oynuyorlar. Gereksiz top kayıpları yaptık ama belirtiğim oyuncular sayesinde de maça çok katkı oldu. Bu maçı çok süre alan diğer oyuncuları dinlendirmek için kullandık. Önümüzde oynayacağımız iki önemli maç var. İlk önce Asvel, ardından da Barcelona maçı bizi bekliyor. Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Salı günü randevumuz var, hepsini maça bekliyoruz.” dedi.

Jan Vesely’nin uzun bir aranın ardından takıma geri dönmesine ilişkin sorulan soruya ise Koç Obradovic, “Maç süresinde hep konuştuk. İyi durumda ama antrenmana ihtiyacı var. O süreleri iyi değerlendirdi. İnsanların eski Vesely’i ve nasıl oynadığını görmek için önünde çok fazla fırsat var.” şeklinde yanıt verdi.

Senin için hazırladığımız haberler