Obradovic'in yeni takımı belli oluyor!

11.03.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 17:08

Son dakika basketbol haberleri... Fenerbahçe Beko'nun efsane koçu Zeljko Obradovic, sarı-lacivertlilerden ayrıldığından beri herhangi bir takımla anlaşmadı ve takım çalıştırmıyor. THY EuroLeague devlerinden ise Real Madrid'in hedefinde Obradovic var. Peki Obradovic, Real Madrid'e gidecek mi? İşte detaylar...

Obradovic'in yeni takımı belli oluyor!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Beko'da 7 sezon boyunca başantrenörlük yapan efsane koç Zeljko Obradovic, takımdan ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmadı.

Sırp antrenör hakkında ise çalıştıracağı yeni takım hakkında haberler çıkmaya başladı.

Laso'yla yollar ayrılabilir

THY EuroLeague'de şu an 6. sırada bulunan ve istediği sonuçları alamayan Real Madrid'in 2011'den beri başantrenörü olan Pablo Laso'nun takımdaki geleceği ise soru işareti.

Hedef Obradovic

Real Madrid'in, koç Pablo Laso ile sözleşme yenilememesi halinde gelecek sezon için Zeljko Obradovic'e yöneleceği ve tecrübeli koça sözleşme teklif edeceği belirtildi.

Bu sene dinlendi

Geçtiğimiz günlerde 61. yaşını kutlayan Obradovic, Fenerbahçe Beko'dan ayrıldıktan sonra bir sene boyunca takım çalıştırmayacağını açıklamıştı.

Obradovic'in Fenerbahçe'yle başarıları

Deneyimli çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin başında 1 THY EuroLeague, 4 Türkiye Ligi, 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 3 de Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler