Mateusz Ponitka, Bahçeşehir Koleji’nde!

İsa Kethüda
23.07.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 13:22

Transfer haberleri. Basketbol Süper Ligi takımlarından Bahçeşehir Koleji, son olarak Partizan forması giyen Mateusz Ponitka'yı kadrosuna kattı. İşte detaylar.

Mateusz Ponitka, Bahçeşehir Koleji’nde!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, bir dönem Pınar Karşıyaka'da oynayan ve son olarak Partizan forması giyen Mateusz Ponitka'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Anlaşma sağlandı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Son olarak EuroLeague’de Partizan forması giyen Polonyalı milli oyuncu ile 2024-2025 sezonu için anlaşma sağladık" ifadelerine yer verildi.

Obradovic'le çalışmak çok zor

Mozzart Sport’a açıklamalarda bulunan Polonyalı forvet, Zeljko Obradovic ile çalışmanın çok zor olduğunu söyledi.

Ponitka, "Koç Obradovic’le sezon içerisinde birkaç kez hararetli geçen konuşmalarımız oldu. Ben bu konuşmalarda dürüst ve açık olduğumu düşünüyorum, elbette koç Obradovic’in de kendine göre haklı olduğu taraflar var. Düşüncelerine saygı duyuyorum, o harika bir koç.

"Kusursuz bir takım basketbolu istiyor"

Kariyerinde bunu destekleyen birçok başarısı var. Obradovic, oyuncularından mükemmel olmalarını bekliyor. Modern oyuncular için Obradovic ile çalışmak çok zor, koçun beklentilerini karşılamak kolay değil. Koç takımından mükemmel oynamasını talep ediyor, kusursuz bir takım basketbolu istiyor. Bazen koçun taleplerine karşılık vermek kolay olmuyor, yine de dürüst olmak gerekirse mükemmeliyetçiliği sayesinde bu kadar başarı elde etti" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler