Obradovic'ten Trabzonspor ve Baskonia sözleri!

07.04.2018 - 23:13 | Son Güncellenme: 07.04.2018 - 23:13

Fenerbahçe Doğuş’un Başantrenörü Zeljko Obradovic, Trabzonspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Güzel oyun ve galibiyetten ötürü oyuncularını tebrik eden Obradovic, play -off turundaki rakipleri Baskonia ile ilgili de konuştu.

Trabzonspor maçı üzerine…

112-83’lük galibiyetle tamamlanan Trabzonspor maçını değerlendiren tecrübeli koç, "Hücum açısından çok spesifik oynayan bir takımla karşılaştık. Ligde çok fazla sayı atan bir takım. Çok iyi üçlük atan oyuncuları var. Çok uzak mesafeden atışlar kullandılar. Yakın olup bunları engellememiz gerektiğini konuştuk. Anahtar, onları savunmak ve koşmalarını engellemekti. Herkesle zamanı paylaşmaya çalıştı. Tek sorun Egehan, biraz problemliydi. O yüzden çok fazla süre oynayamadı.Galibiyet ve güzel maç için oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki haftalar çok önemli. Cuma Giresun’a karşı oynuyoruz ve sonrası play off hazırlıkları başlıyor. Bu süreci iyi kullanmalıyız. Baskonia karşı iyi oynamak istiyorsak, Malaga maçından sonra dediğim gibi değişmemiz gereken şeyler çok net" dedi.

“Oyunculara vereceğim ilk mesaj rakibi hafife almamaları”

Baskonia Vitoria-Gasteiz eşleşmesinde ev sahibi avantajı ile ilgili soruya da Koç, "Çok avantaj olduğunu düşünmüyorum. Basketbolda böyle bir şey yok. Ev sahibi avantajını bulundurmak herkesin istediği bir şey. Oyunculara da vereceğim ilk mesaj tabii ki,  hafife almamaları. Bu çok önemli. Baskonia çok iyi takım. Nerede oynarsak oynayalım, şunu da unutmayalım ki; biz deplasmanda 11 maç kazandık. Çok fazla saygı gösterip onlara karşı iyi oynamamız gerekiyor. Geçen seneki tecrübe, Atina’da oynadık. Ev sahibi avantajı rakipteydi" yanıtını verdi.  

Senin için hazırladığımız haberler