Ocak ayında İrfan Can için geliyorlar! O maçtan bu yana peşindeler...

06.10.2024 - 16:19 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 16:34

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, Fransızlar'ın takibinde. Ligue 1 ekibi Rennes 2022 yılında bu yana peşinde olduğu yıldız futbolcu için Ocak ayında teklif yapacak. İşte detaylar...

Ocak ayında İrfan Can için geliyorlar! O maçtan bu yana peşindeler...

İki yıl önce Rennes’e karşı 1 gol atan Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, o tarihten beri Fransız ekibinin radarında.

Ocak ayında İrfan Can için gelecekler

Fransa Ligi ekibi Rennes'in o tarihten beri İrfan Can Kahveci'yi yakından izlediği öğrenildi. Fransızlar'ın Ocak ayında Fenerbahçe'nin kapısını çalması ve resmi teklifini yapması bekleniyor.

Yeni sözleşme için kararını vermedi

2021 yılından beri Fenerbahçe'de forma giyen milli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Fenerbahçe Yönetimi de Rennes'in ilgisi sonrasında İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme için çalışmalarını hızlandırdı. Tecrübeli oyuncunun yeni sözleşme konusunda henüz kararını vermediği de gelen haberler arasında.

Bu sezon 11 maçta forma giydi

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan 29 yaşındaki futbolcu bu sezon 11 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asist üretti. Sarı-Lacivertliler'de 140 maçta görev alan yıldız futbolcu, 30 gol atarken 28 asist yapmayı başardı. 35 kez Milli Takım forması giyen İrfan Can Kahveci'nin 2 golü bulunuyor. (Takvim)

Senin için hazırladığımız haberler