"Odak noktam transfer değil"

09.03.2020 - 16:59 | Son Güncellenme: 09.03.2020 - 17:05

"Odak noktam transfer değil"

Beşiktaş'ın Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens, Galatasaray derbisi öncesi açıklamalar yaptı. Lens, transfer ile ilgili görüşlerini dile getirirken, sarı kırmızılılarla yapılacak dev maça da değindi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Lens'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şöyle:

"Takım olarak birkaç haftadır çok iyi bir performans gösteriyoruz. Kaybettiğimiz Başakşehir maçı da buna dahil. Topa daha fazla olma konusunda çok iyi bir gelişim kaydettik. Kişisel olarak da iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum.

En sevdiğim pozisyonda oynamıyorum ama bu hocanın kararı. Bana bir görev veriliyor ve bunu yapmaya çalışıyorum. Hem savunmada hem de hücumda elimden geleni yapıyorum. Sergen hoca ile olan ilişkimiz diğer hocalardan farklı değil. Takım ileri gittikçe benim performansım da ileri gidiyor. Taraftarın bana olan tepkisini anlayışla karşılıyorum ama şu an iyiyim, bu şekilde devam etmek istiyorum.

Herkes benden daha iyi bir performans sergilememi, daha fazla asist ve daha fazla gol atmamı istiyor. Bunu anlayabiliyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlarımız beni eleştirdikleri dönemde haklıydı.

Galatasaray derbisini diğer maçlarla kıyaslayamazsınız. Takımdaki herkes bu maçı oynamaya hazır. Türkiye kariyerimde Galatasaray'ı deplasmanda hiç yenemedim. Bunu başarmak istiyorum. Şampiyonluk yarışında her şey mümkün ve her şey değişiyor. Bizim yapmamız gereken her maçı kazanmak. Bir iki hafta içerisinde ligde her şey değişebilir, bu çok açık.

Ben Beşiktaş'ın futbolcusu olduğum sürece her zaman daha fazla nasıl katkı yaparım bunu düşünürüm. Benim odak noktam transfer değil, Beşiktaş'a daha fazla nasıl katkı sağlarım düşüncesi."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler